Hvordan bli kvitt japanske Biller Med Natural Hjem Produkter

January 24

Japansk biller er en introdusert, invasiv arter i USA som kan vraket ødeleggelse på hagen din, og ikke minst skaper problemer for stedegne arter. Siden deres utilsiktet introduksjon til Kentucky i 1950, har disse billene blomstret, som ikke er gode nyheter for bønder eller gartnere. Sprøytemidler for å drepe dem eksistere, men ulempen av plantevernmidler er at de ikke bare giftige for biller. De legger til land og vannforurensning, og kan være helsefarlig. Hvis du ønsker å ta den organiske ruten, er det verdt å prøve en enkel hjemme rette først.

Bruksanvisning

1 Bland varmt vann med oppvaskmiddel i en bøtte. Bruk noen generøse spruter, så det er litt soapier enn du ville bruke for oppvasken.

2 Ta bøtte, pensel og plastboks utenfor.

3 Børst japansk biller av plantene dine rett inn i boksen.

4 Skyll eller trykk på biller utenfor boksen i bøtte. Den såpevann dreper dem. Hvis det er bare noen få biller, plukke dem av for hånd og sette dem rett i bøtta.

5 Mix mer varmt vann med oppvaskmiddel i sprayflaske og lett spray plantene hardest rammede. Denne sprayen kan skade gunstige insekter også, så ikke spray upåvirket planter.

Hint

  • Eddik er et alternativ til oppvaskmiddel. Bland om en del eddik til fire deler vann i bøtte og spray.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com