Behavioral Tilpasninger av Evergreen trær

January 14

Behavioral Tilpasninger av Evergreen trær


Trær er en integrert del av miljøet, er nødvendig for liv på planeten. Eviggrønne trær gir skygge, ly, tømmer, drivstoff og mat og habitat for fugler og dyr. De absorberer karbondioksyd og avgir oksygen til atmosfæren. De beholder sin dype grønne blader hele året rundt, noe som gir farge og vertikal interesse for landlige arealer, urbane verft, parker, lekeplasser og kommersielle landskap. I en "perfekt" miljø, ville trær vokse høy og frodig. Men trærne utsatt for klimaendringer, luftforurensning, vannforurensning, insekter, vind, flom, tørke og sykdom. Trær sliter med å leve og tilpasse seg for å overleve.

Vind

Sitkagran (sitkagran) er den største arten av gran og den fjerde største bartre i verden. Sitkagran er den tredje høyeste bartre arter, bare forbigått av kyst redwood og kyst Douglas gran. Native til vestkysten av Nord-Amerika, treet stammer det navnet fra fellesskapet av Sitka, Alaska. I sitt eget habitat, er Sikta gran stadig herjet av sterke, kalde vinder. Mange trær har tilpasset ved å bøye og vokser i en form og retning bestemmes av de rådende vinder. Fordi vinden kommer inn fra havet, har trærne utviklet en høy toleranse for saltvann havluften.

Jord innhold

Flertallet av eviggrønne trær krever næringsrikt, godt drenert jord. Forskjellige arter har forskjellige metoder for å tilpasse seg mindre enn ideelle forhold. Trær forsøker å vokse i steinete, grunt jordsmonn kan ikke utvikle dype og sterke røtter. Treet kan utvikle aggressiv, over jordoverflaten røtter som et anker. Trær med utilstrekkelig fuktighet kan utvikle vandrende, spre røtter som forgreiner ut på leting etter vann. De fleste trær som vokser i en jord med en pH-nivå på 8,0 eller høyere vil bli avstumpet og deformert, aldri nå sitt sanne potensial.

Insect Infestation

Over hele USA, er staselige eviggrønne skoger opplever ødeleggende insektplager. Flere forskjellige arter av biller, veps og borer angriper trærne, bidrar til nedgangen eller død. Evergreens kan produsere en overdreven bruk av banen for å prøve å avverge angrepet. Trær som overlever de mange forskjellige arter av insekter felles for eviggrønne skoger, kan utvise forkrøplet eller uvanlige vekst mønstre. Burls eller "conks" kan utvikle på stedet av insektangrep.

Snø og is

Tung vinter snø og is ansamlinger utøver enorm vekt og press på eviggrønne trær. Treet vil vri og bøye under vekten av snøen og forbli slik helt til snøen og isen smelter om våren. Når treet er fri for snø, vil det naturlig nok helle mot sollys. Hvis satset og støttet, vil eviggrønne vokse rett og høy. I naturen vil unge frøplante fortsette å vokse, men kan beholde sin form som forvrengt av vinter vekt. Eldre trær kan lide ødelagte grener eller kuttet badebukser, avhengig av vekten av frosset vann oppbygging. Evergreens vokser i steinete, grunt jordsmonn kan bli opp rotfestet av vekten av tung snø og is.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com