Hvordan Cut Poppy Flowers

April 16

Valmue blomster har vært hatt i tusenvis av år, og er en ideell kutt blomst når du forbereder en innendørs arrangement eller lage en bukett. Disse store blomster kan variere i høyde fra 12 inches til 4 fot høy, med et spenn opp til 7 inches bred og kommer i en rekke levende nyanser, fra den mørkeste rød til den letteste krem. Å vite hvordan du skal kutte valmue blomster sørger for at blomstene blomstrer innendørs og trives så lenge som mulig som et kutt blomst.

Bruksanvisning

1 Sett på et par av hagearbeid hansker før du prøver å kutte valmue blomster. Når valmuer er kuttet, de skille ut en væske som kan være irriterende for huden.

2 Vent til valmue blomst å være rett på det punktet før den blomstrer, som er når det står rett opp og er litt farget med sin naturlige farge, og kutte stammen med saks eller en skarp kniv. Gjør dette ved å forsiktig holde blomsten og deretter kutte stammen der ønsket. Pass på å ikke squish eller trekke anlegget, slik som å ikke skade valmue. Finne riktig tidspunkt å kutte valmuer kan være vanskelig i starten, men det tillater deg å se ditt vakre blomstre uncurl innendørs.

3 Unn kuttet endene av stilkene ved å plassere dem i kokende vann i noen sekunder eller tenne en fyrstikk og svi bunnen. Dette trinnet kan valmuer til å vare lenger som snittblomster fordi stilkene kan holde på fuktigheten som strømmer blomstene.

4 Plasser stilkene i kaldt vann og deretter fortsette å legge til valmuer til en ordning; fortrinnsvis en som har tilstrekkelige blomster som kan bidra til å holde opp større valmue stilkene.

Hint

  • Planlegg å kutte valmuer i tidlig morgen eller sen kveld når stilkene tendens til å ha mer fuktighet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com