Hvordan fikse en vannskadet bøyde Wood Floor

April 17

Hvordan fikse en vannskadet bøyde Wood Floor


Tre gulvplanker kan suge opp fuktighet og utvide. Siden treplater blir buttet sammen, bevirker utvidelse av midtpartiet langs lengden av platene, enten for å bue oppover eller nedover kopp. Denne Bukking resulterer i en ujevn gulv som er vanskelig å rengjøre, og for mye ekspansjon kan føre til at noen plater til delt på midten. Hvis skaden ikke er alvorlig, kan enkelte gulvbord byttes ut, og forhøyninger kan slipes ned.

Bruksanvisning

1 Tørk opp noen stående vann og gi nok tid for gulvet for å tørke ut. Du må kanskje plassere varmeovner i rommet og åpne vinduene for en dag eller to.

2. Etter at gulvet er tørket, har et gulv ekspert teste fuktighetsnivået i gulvplatene med en elektronisk fuktighetsmåler. Når fuktighetsnivået reduseres til akseptabelt nivå, fortsette med reparasjoner.

3 Kontroller hver planke etter tegn på splitting. Mindre overflatesprekker er akseptabelt, men hvis gulvet gir under press, markere den mistenkte kortet (er) for erstatning med en voks stift eller en skvett av maling.

4 Sink utsatte gulv negler under overflaten med en spiker sett og hammer. Hvis du finner noen løs negler, erstatte dem med neste størrelse opp.

5 Marker to linjer langs lengden av den delte bord 1/2 tommers fra begge kanter med en rett kant og blyant. Gjør lengde skjærer gjennom begge merkene med en stikksag. Stopp kutte 1/2 tommers fra endene av styret; Dette hindrer skade på de skjulte not-og-fjær-skjøter langs kantene av tilstøtende planker.

6 Skjær gjennom endene med en hammer og meisel, og fjerne midtseksjonen av den skadede bord med en lirke bar. Lirke ut de resterende avfall fra tilstøtende tungen og spor med en tynn meisel. Prøv ikke å skade tilgrensende planker.

7. Lag et grunt snitt gjennom den nedre leppen på det U-formede spor på erstatningskortet. Fjerne den nederste delen av sporet slik at den resterende øvre del kan senkes ned på den tunge som stikker ut fra den tilgrensende plate. Gjenta og fjerne den nedre delen av den korte spor på den ene ende av erstatningskortet. Skyv lengde tungen av erstatningskortet i sporet på nabo bord for å teste passform, men ikke senke styret hele veien på dette stadiet.

8 Bland en gruppe med to-komponent epoxy lim ved å følge instruksjonene på pakken. Coat alle relevante kontaktflatene på både utskifting planke og nabo styrene med en liberal mengde lim.

9 Sett tungen på erstatningskortet i sitt spor som passer på nabo planke. Skyv enden tungen på erstatning styret hjem og trykk sømmene ned med en gummihammer. Tørk av overflødig epoxy med en fille fuktet i varmt vann.

10 Plasser plast bøtter fylt med vann på bordet for å veie ned brettet. La epoxy kur over natten.

11 Fjern forsiktig all baseboard og sko molding fra omkretsen veggene ved å lirke dem løs med en lirke bar.

12 Fit 36-grit slipeskiver til en leid tre-pad orbital gulv slipemaskin. Sand gulvet selv ved å starte i den ene enden og jobbe deg langs gulvet, kommer med tre korn. Hold maskinen i bevegelse hele tiden for å hindre at plater fra å grave i. Bruk en halvsirkelformet feiende bevegelse som du jobber deg langs gulvet. Ikke prøv å fjerne for mye stoff under hvert innlegg.

13 Vacuum gulvet mellom passerer å hindre sagflis fra clogging slipeskiver. Monter nye plater så snart de gamle skivene blir slitt. Fullføre så mange passerer som nødvendig før du skifter til finere grad av plater. Målet for en jevn farge over gulvet. Avslutt vanskelig å nå hjørner med en heavy-duty håndholdt orbital sander.

14 Bytt til gradvis finere grad av slipeskiver når gulvet har en enda utseende og ingen gjenværende mørke flekker. Arbeid deg oppover fra 50-grit til 100-grit plater for å fjerne slipe swirl merker etter den 36-grit plater. Gå over gulvet med minst tre pasninger mellom karakteren endringer.

15 fuktig mopp gulvet og la det tørke over natten før du tar den endelige pass; dette reiser eventuelle gjenværende løse trefibre og resulterer i en jevn gulvet etter siste sliping.

16 Sett på gulvlisten og sko molding ved å feste dem til veggen med ferdig spiker og en hammer. Sink hodene under overflaten med en spiker sett, deretter fylle hullene med matchende tre filler.

17 Avslutt gulvet ved å dekke den med uretan lakk eller gulv voks.

Hint

  • Heng et ark av plast over dørene for å holde sagflis fra invadere resten av huset. Plasser en ytre blåser boks van i et vindu åpner hjelpen ventilere rommet under sliping.
  • Bruk vernebriller, hørselvern, en respirator og tunge støvler under sliping drift.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com