Hvordan å trekke en kabel fra kjelleren til første etasje

February 15

Kabler må kjøres fra et rom til et annet av mange grunner. Kanskje du setter opp en annen TV. Kanskje du flyttet ditt hjemmekontor og trenger å installere skriveren eller Internet kabler. Uansett grunn, hvis du trenger å trekke en kabel fra kjeller til første etasje, har du sannsynligvis vil at sluttresultatet skal være usynlig. Dette betyr at i stedet for å gå opp på veggen, vil du gå gjennom veggen. Elektrikere har vært å gjøre dette ser enkelt for år ved hjelp av fisk tape, en lang stripe av metall med en krok på enden.

Bruksanvisning

1 Se på veggen der du ønsker å trekke kabelen gjennom. Sjekk området for stikkontakter. Markere stedet på veggen der du vil bore i kjelleren veggen bort fra utsalgssteder eller andre ledninger som går opp veggene. Hold hull lave til bakken slik at de er mindre synlige. Mål avstanden fra kanten av veggen.

2 Gå opp trappen og markere et sted over kjelleren spot. Du trenger ikke det å være direkte over stedet, slik at du kan plassere stedet på en diskret plass. Husk jo mer direkte ruten, jo lettere vil det være å fiske etter kabelen.

3 Slå røren lyset på og slå av all strøm til huset. Din mark vil trolig være på et sted fritt for ledninger, men i utenfor sjanse det var ikke, du ønsker ikke å bore inn i en urokråke.

4 Så en rektangulær utsparing i gips i begge rom hvor du merket kabel flekker. Selv om du ikke trenger et stort hull i kjelleren veggen, trenger du et hull stort nok til å få boret inn i to-by-4 utgangspunkt hårsalong.

5 Bor et hull i den to-av-4 i bunnen av den ovenpå vegg for å skape en åpning for kabelen. Dette bør være stort nok for at kabelen kan passere gjennom.

6 Strip den ytre enden av kabelen og strengen det for øyet krok i enden av fisken tape.

7 Plasser ledningen i kjelleren åpningen bare saget. Begynne å mate ledningen opp gjennom veggen og har noen oppe trekk den opp gjennom åpningen. En kleshenger kan bidra til å ta tak i øyet av fisk tape som det kommer gjennom hullet i to-by-4. Fortsett å mate fisk tape inntil personen oppe har trukket kabelen hele veien til slutten plassering.

8 Fjern kabelen fra fisken ledningen og trekk ledningen tilbake ned til kjelleren og ut av veggen. Fest kabelen til en splitter. Så en åpning inn i stykke gips du fjernet fra oppe veggen. Den splitter vil bli skrudd inn i tørr veggen, så sørg for at utskjæringen i gips stykket ikke forstyrrer skruehullene.

9 Patch veggene ved hjelp av en gips reparasjonssett. Fest et lite stykke dowel over baksiden av hullet i veggen ved hjelp av sement-bindemidlet. Gi denne litt tid å tørke. Påfør murverk sement på seler og plasser den tørre veggen cutout i posisjon tilbake inn i veggen. Dekk området med sparkelmasse ved hjelp av en sparkel for en jevn overflate. La dette tørke og deretter sand glatt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com