Hvordan Grow søte erter nærheten Bringebær Vines

March 26

Hvordan Grow søte erter nærheten Bringebær Vines


Bringebær vinstokker har en jevn vekst vane som fyller ut en plass raskt med ny vekst hvert år. Mens området rundt bringebær må fortsatt være gratis og tilgjengelig for høsting og beskjæring, kan du plante blomstrende planter som sukkererter i nærheten bringebær vinstokker. Enten du er interessert i å bruke en årlig eller flerårig utvalg av Sweet Pea, kan du dyrke dem rundt bringebær å legge fargerike blomster og delikatesse til området uten å komme i veien for bærproduksjon.

Bruksanvisning

1 Installer en espalier 6 fot høy på begge sider av bringebær vinstokker. Plante søte erter foran espalier. Som vinrankene vokser, trene dem opp espalier å fungere som blomster markørene til bringebær og lyse området.

2 Installer en espalier system 3 fot bak bringebær vinstokker hvis ingen gjerde finnes der. Plant søte erter mellom bringebær vinstokker og espalier (eller gjerde) for å danne et fargerikt bakteppe til bærene.

3 Plant Sweet Pea vinstokker på hver side av bringebær uten espalier hvis du vil tillate dem å bre som bunndekke rundt bringebær vinstokker. Sjekk plantene regelmessig og foreta justeringer som trengs for å holde de søte erter fra å vokse mellom bringebær canes.

4 Plant den søte erter i store, 18-tommers planters for noen av trinn 1 til 3 for å gjøre administrere dine bringebær vinstokker enklere. Plasser containere rundt vinrankene som ønsket og flytte planter når det er nødvendig eller praktisk for høsting bær.

5 Vann to typer planter ukentlig når nedbøren har vært utilstrekkelig. Unngå å la sukkererter og bringebær konkurrere med hverandre for vann.

Hint

  • Ved bruk av trellises, velge en farge som hvit eller naturlig tre å blande med den eksisterende stilen på hagen din.
  • Unngå å plassere de søte erter på steder hvor de blokkerer lys for bringebær.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com