Hvordan Resurface Mirrors

April 4

Hvordan Resurface Mirrors


Resurfacing et speil er veldig vanskelig hvis du ønsker å bruke den opprinnelige plating som sølv eller rhodium. Plating glass krever en kjemisk reaksjon, og med mindre du har en svært kostbart speil, investere i kjemikalier som kreves for å skape reaksjonen er noe uoverkommelige. Heldigvis finnes det maling på markedet som skaper en speilblank finish og holder seg til glassflater.

Bruksanvisning

1 Fjern speilglass fra rammen. Denne prosessen vil variere avhengig av hvilken type ramme som brukes for speilet. I de fleste tilfeller kan du fjerne en rekke beholde clops festet til baksiden av rammen med skruer. En enkel skrutrekker arbeider for å fjerne disse klippene.

2 Plasser glass med ansiktet ned på en solid overflate dekket med et håndkle eller teppe. Dette vil forhindre at ansiktet av glasset mot riper hvis glasset beveger seg rundt litt mens du fjerner den gamle platekledning.

3 Sett på et par skinnhansker for å beskytte hendene og fingrene. Plassere et barberblad som brukes for nytte-kniver i en 45-graders vinkel til overflaten av pletterings og skrape plating av glasset. Du vil ikke lage riper i overflaten av glasset med barberblad, så lenge du ikke huljern hjørnene av bladet i glasset. Hold gjør dette til du fjerner alle de gamle platekledning.

4 Tørk av glasset rent med en klut fuktet med white spirit. Dette fjerner og plating rester eller fett fra hendene. Sett av tid for white spirit lufttørke. Dette vil bare ta et minutt eller to. Tørk av glasset med en ren microfiberklut. Vær forsiktig så du ikke berører glasset med huden din.

5 Spray et enkelt lag med speil maling som Krylon Looking Glass eller MirraChrome på overflaten av speilet. Overlappe hverandre stoke med 50 prosent og holder boksen omtrent seks inches 10 inches bort fra glassflaten. Sett av tid for malingen tørke og deretter legge til en andre og tredje strøk om nødvendig.

6 Monter speilet tilbake inn i rammen etter at minst 48 timers tørketid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com