Hvordan du velger et søppeltømming

April 18

Hvordan du velger et søppeltømming


Søppel gjøre en tung belastning av arbeid, sliping opp og sende bort matrestene utklipp fra hjemmene. Det er en praktisk at mange finner foretrekke å sette søppel ut med søpla. Det er enklere enn kompostering, men kanskje ikke så jord-vennlig, som nevnt i Green Building Elements. Først, sørg for at det å ha en søppeltømming er et alternativ for deg. Deretter lære om ulike typer salg, forstår dine behov, og sammenligne tilgjengelige disposers.

Bruksanvisning

1 Sjekk om søppel salg er tillatt i byen der du bor. Green Building Elements diskuterer Raleigh, North Carolina forbud mot søppel salg. To av bystyret bekymringer var ekstra vann bortkastet å kjøre mat ned til rådighet og ekstra belastning på avfallsbehandling system.

2 Lær forskjellene mellom kontinuerlig mating og batch-fôr søppel salg. Kontinuerlig matings avgang er åpne mens maten går ned, slik at du kan fortsette å sette mer mat i, kjører mer vann for å fjerne disposisjon, og legger til faren for utsatte bladene. Batch-fôr avgang er laget slik at maten vil bare gå ned når lokket er på plass. De er tryggere, men lokket kan være vanskelig å holde styr på, og sikkerhetsfunksjonen kan mislykkes i å arbeide, sier Consumer Search. Se etter en spesiell disposisjon laget for en septiktank er du har en.

3 Tenk din disposisjon behov. Velg en høyere hestekrefter søppeltømming, for eksempel en 3/4 eller en hestekrefter, hvis du planlegger å male bein i den, ifølge Consumer Search. Få en 1/2 hestekrefter hvis du bare har tenkt å male opp myk mat.

4 Se på søppeltømming, eller i spesifikasjonene, for å se om det er en oppvaskmaskin avløp. Få en disposisjon med denne forbindelse, slik at mat fra oppvaskmaskinen kan gjennomføres gjennom søppeltømming, råder Hjem Doctor.

5 Mål plass under vasken, slik at du kan velge en disposisjon som passer der. Sjekk ut de elektriske koblingene du har for en søppeltømming. Gi plass til et strømuttak der din disposisjon kan kobles opp.

6 Se etter funksjoner som peker til holdbarhet. En er i rustfritt stål. En annen er lengden på garantien. En garanti er ikke solid bevis på at en søppeloser vil vare i en viss tid, men sammenligninger av garantier viser en forskjell i tillit nivåer av produsentene.

7 Les anmeldelser på nettet og i Oppussing magasiner. Se etter anmeldelser av uavhengige parter som ikke er tilknyttet en viss type søppeltømming. Du kan også vurdere meningene til folk som har eid ulike disposers.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com