Hvordan Clean Spindelvev Fra Stucco

May 9

Hvordan Clean Spindelvev Fra Stucco


Vanligvis bare en plage, kan spindelvev fjerning bli en reell ork når du arbeider med stukkatur i tak eller vegger. Alle kantene på en stukk vegg eller tak gir mer areal for spindelvev å følge og teksturen eliminerer din evne til å rense enkelt med en svamp eller klut. Avhengig av alder og tetthet av spindelvev, selv "fjær" støvkluter kan være mer av en skade ved å skyve en samling av dem dypere mellom stukkatur rygger. Ved hjelp av en vakuumrengjøringsbørsten på enden av en lengderegulerbar stav er det eneste middel for å garantere fjerning av spindelvev og støv.

Bruksanvisning

Hvordan Clean Spindelvev Fra Stucco

1 Fest den runde støvbørsten vedlegg til støvsugeren wand. Juster wand til sin lengste lengde. Slå på vakuum, og peker børstedelen til det horisontale hjørneområdet mellom taket og toppen av veggene.

2 Når du beveger deg rundt i rommet, stopper ved hvert vertikale hjørne og vakuum hjørnet fra topp til bunn. Gjenoppta høye taket arbeid inntil rommet har blitt sirklet helt.

3 Med staven fortsatt på sitt lengste lengde, vakuum rundt noen tak lysarmaturer eller oppvarming vents.

4 Sett den lille runde børsten med større rektangulære børste og, om nødvendig, vakuum spindelvev fra større områder på vegger og tak.

5 Ta staven. Plasser den lille runde vakuum vedlegg på slutten av sugeslangen og fjerne spindelvev og støv fra gulvet baseboards.

Hint

  • Alltid ren fra topp til bunn: begynne på taket nivå og jobb deg ned til baseboards og gulv.
  • Vær veldig forsiktig med å bruke den lange staven vakuum børste hvis du bruker en gardintrapp. Aldri strekke utover din evne til å enkelt nå et område. I stedet stige fra og flytte stigen til tilstøtende område.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com