Metoder for Slag Down Carpet på en Doorway

June 8

Metoder for Slag Down Carpet på en Doorway


Teppegulv legge estetisk verdi til boliger samtidig som gulvet, og føttene, varm. Imidlertid krever tepper effektiv vedheft til gulvet for å fungere ordentlig. Når det kommer til døråpninger, kan en feil fikset teppe reise deg opp. En feil fikset teppe i en døråpning som fører utenfor kan også tillate kald luft å komme under den og senke gulvet temperatur. Det finnes flere metoder for heft et teppe til en etasje - noen spesielt designet for døråpninger.

Enkelt Threshold Bar

Terskel barer finnes for den uttrykkelige hensikt å bli med tepper og døråpninger. To hovedtyper av terskel barer finnes: den enkle terskel bar og dobbel terskel bar. Enkle terskel barer inneholde et flatt stykke som fester til gulvet og et buet stykke som passer mot en dørterskel. Enden av teppet passer inn i den buede stykket for å hindre at det stikker opp på døråpning. Den flate delen av en enkel terskellinjen er strukturert for å gripe undersiden av teppet, som hindrer glidning.

Double Threshold Bar

Et dobbelt terskel bar fungerer som en enkel terskel bar, men besitter evnen til å holde to tepper på plass. Hver dobbelt terskellinjen inneholder en utvidet flate stykke for å passe inn på hver sin side av en dør terskel, og en annen del som stikker rett opp fra midten av den flate delen. Stykket som stikker rett opp inneholder et hult område på hver side som holder tepper på samme måte som den buede del av en enkel terskel bar. Disse barene finnes for å bygge bro to rom med separate tepper. Som enkle terskel barer, er doble terskel barer strukturert på den flate delen å holde tepper på plass.

stifter

Stifter gi en alternativ løsning til terskel barer for å feste teppene til gulv. Stifter fungere i alle situasjoner - ikke bare for døråpninger. To typer slag finnes for tepper: tack strimler og rett hefting. Tack strimler inneholde stifter på oversiden og tape på undersiden. Tapen påfører til gulvet mens stifter grep teppet og holde det på plass. Rett hefting utgjør noe mer enn å kjøpe teppe stifter og kjører dem gjennom et teppe i gulvet med en hammer eller tack pistol.

Teip

Dobbeltsidig tape påfører tepper til gulv uten behov for skarpe, potensielt farlige objekter som stifter eller de involverte installasjon av terskel barer. Kjøp dobbeltsidig teppe tape fra jernvareforretninger eller bruke dobbeltsidig tape. Slag tepper ned med tape krever noe mer enn å påføre et lag med tape til omkretsen av teppet og feste det til gulvet ved å skyve ned. Selv tape krever litt innsats, gir det også den korteste varig løsning av alle teppe klebemetoder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com