Min GE Range har ingen makt

June 11

De fleste moderne områder gjøre mye mer enn bare å lage mat. Områdene har en rekke funksjoner, fra temperatur og kokesensorer til varmluft til lagring og oppvarming skuffer, flyttbare temperaturfølere, elektronisk tenning og selvrensende ovner. Når området ser ut til å ha noen makt, inkludert en GE rekkevidde, kan eierne være usikker på hvordan du skal håndtere situasjonen, men de fleste problemer kan løses uten å måtte ringe etter service.

Strømledning

Når GE serien ikke har noen makt, ikke hoppe til konklusjoner og anta noe alvorlig er galt med enheten. Problemet kan være så enkelt som en strømledning som har glidd, blitt trukket, eller falt ut av stikkontakten. Skyv ledningen inn i stikkontakten, fortrinnsvis en jordet 3-spiss ett.

Husholdningenes sikringen

Utvalget kan miste strømmen hvis hele husstanden midlertidig mistet makt eller om det var en makt kirurg eller noe slag. De fleste GE områder vil vise en "PF" feil i sentralen om dette har skjedd. For å løse denne situasjonen, nullstille strømbryteren, eller skift sikringen etter behov. Still klokken på displayet, og trykk på "Start" for å bekrefte.

Controls

Når serien kontroller brukes på feil måte, kan enheten ser ut som om den har ingen makt. For eksempel, hvis skjermen er satt til "Blackout", vil det se ut som om utvalget ikke har strøm. For å slå av blackout-modus, trykk på "Broil Hi / Lo" og "bake" pads samtidig til "SF" vises, og trykk deretter på "Clock" en gang for å stille klokken tilbake til normal 12-timers format. Trykk på "Clock" en gang til for å stille klokken til 24 timers militære tid eller en tredje gang for å stille klokken tilbake til blackout. Velg eller trykk "Bake" og gjøre en matlaging utvalg, eller trykk inn og vri den riktige kontrollknappen for ønsket brenner eller ovnen for å sette en steketemperatur.

reparasjoner nødvendig

Feilsøking innsats vil trolig returnere GE rekkevidde til makt og tillate brukere å gjenoppta normal rekkevidde drift. Men hvis alle forsøk mislykkes i å slå på strømmen igjen til enheten, kan reparasjoner være nødvendig. Kontakt GE på 800-432-2737 for å få hjelp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com