Ceramic Floor Tile fjerning prosedyrer

June 30

Ceramic Floor Tile fjerning prosedyrer


Ved ombygging hjem interiør, kan det være lurt å fjerne noen keramiske fliser. Denne arbeidskrevende jobb krever litt sikkerhetsprosedyre. Bruk vernebriller, lange ermer og lange bukser, og arbeidshansker for å unngå å bli kuttet av flygende skår av flis. Sørg for at folk og kjæledyr er ute av rommet slik at de ikke blir truffet av flyvende biter av flis.

Fjern Ceramic Floor Tile med en elektrisk Demolition Hammer.

Lei en brekkhammer fra et verktøy utleie butikk, eller se om samfunnet bibliotek tilbyr verktøy for utsjekking akkurat som en bok. Sacramento fylkesbibliotek tilbyr denne tjenesten i California. Når du plasserer meisel av riving verktøyet mot flis, slår det en 1000 slag per minutt. Bruk denne metoden for den raskeste og enkleste måten å fjerne keramiske gulvfliser. Fjern alle fuger først og deretter gå videre til flis. For trange steder, når du fjerner flis, vil meisel rotere med en 60 graders vinkel. Som du fjerne flis, prøve å få meisel under flisen. Enkelte ruter vil trolig komme ut lett og andre kan kreve litt mer arbeid. Begynn i midten av gulvet ved å fjerne flis.

Fjern Ceramic Floor Tile med en meisel og hammer

Det er mulig å fjerne keramiske gulvfliser med en meisel og hammer. Forhåpentligvis vil du ikke trenger å bruke denne arbeidskrevende metode. Start med å fjerne fugemasse. Plasser meisel mot fuger og slå hodet av meisel med hammeren. Etter det starter på flisen. Prøv å få enden av meiselen under flisen. Hvis ikke er mulig, skrå meiselen ned på bunnen av flisen og streik. Denne metoden er anbefalt for bare små områder. Men hvis du ikke ønsker å leie en brekkhammer, kan du fjerne et stort område ved hjelp av denne metoden.

Fjerne Keramiske fliser fra en Mørtel Bed

Fjern keramiske gulvfliser fra en morter seng ved meisling ned til tjærepapp. Neste bruker en flatbar å løfte opp mørtel og flis.

Fjern Ceramic Floor Tile Fra Plywood og sement Backboard

Fjern flis fra kryssfiner og sement bakplaten ved å løfte ut en hel rad og deretter chip annen rad ut ved å jobbe på tvers av den andre veien gjør en stor plusstegn i gulvet. Begynn i midten av gulvet når du gjør dette. Den kryssfiner er nå utsatt. Neste du trenger en bajonettsag med en 12-tommers tre skjærebladet. Start en grunne kutt i kryssfiner. Stoppe ettersom bladet begynner å skjære gjennom kryssfiner. Nå trekker sagen mot deg og lage en sammenhengende, skjære gjennom kryssfiner underlaget bare. Ikke kutt gjennom undergulvet. Bruke flat bar, virker det under kryssfiner underlaget og rive den opp med flis.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com