Tema Hage Planer for et lite område

April 10

Tema Hage Planer for et lite område


Arbeide med et redusert areal er litt annerledes enn å jobbe med store mellomrom, og mange gartnere med lite planting plass føler begrenset. Heldigvis er det flere alternativer tilgjengelige for dem som er ute etter en morsom hage tema å dekorere et lite område.

Victory Hage

Victory Gardens vunnet popularitet i hjem over hele Amerika i løpet av Word War II, da amerikanske familier ble oppfordret til å bli så selvforsynt som mulig for å frigjøre mer forsyninger for soldater utenlands. Disse små hager besto av fruktbusker, vegetabilske planter og urter.

Finn ut hva grønnsaker, frukt og urter planter vokser godt i ditt område å plante din egen seier hage. Du kan spare hundrevis hver sommer på dagligvarer regningen, som de fleste vegetabilske planter tar svært liten plass og har en tendens til å ha en enorm effekt.

farger

Å designe en liten hage rundt din favoritt farge eller farger er svært enkelt takket være moderne hagesentrene og frø kataloger. Purple aster, morgen herligheter, syriner og salvie skape en lilla blomst paradis beste suppleres av blomster som med periwinkle, russisk salvie, allium og blå hortensia.

Røde blomster som amaryllis, anthuriums og den alltid populære rosebusk lage en dristigere uttalelse, mens kule fargede blomster skaper en fredelig atmosfære.

Butterfly Garden

Bergknapp. kløver, aster, milkweed og og butterfly bush er alle hverdagslig planter som tiltrekker og gir et ynglested for ulike arter av sommerfugler. Lag din egen butterfly garden ved å forske innfødte sommerfugler i ditt område og plante de riktige blomstene til å tiltrekke seg dem. Sørg for at plantevernmidler er aldri brukt i butterfly hager, da de kan drepe eller drive sommerfugler unna.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com