Start Prosedyrer for en John Deere 850

July 19

John Deere 850 er en multi-purpose verktøy traktor ment for å bære tung last, klippe gress og graving landskap. Starte opp en John Deere 850 er lik starter andre John Deere sit-down traktorer. John Deere startet produksjonen på denne traktoren i 1979 og avviklet produksjon av 850S i 1989. Cutting gress, frakte masser og utgraving er mulig ved å hekte opp vedlegg til 850 - alle vedlegg selges separat.

Riding the Seat

Før mobilisere John Deere 850, må rytterne sitte på traktoren setet. Sittegruppen har de 850S ratt, tenning og maskinstyring. John Deere 850S sittegruppe er åpen, noe som betyr at den ikke gir noen beskyttelse mot solen eller dårlig vær. For å starte traktoren, setter nøkkelen i tenningen for å slå over motoren.

Motor

Sørg for at traktorens motor har nok kjølevæske, diesel og riktig luftfilter materialet før operasjonen. John Deere 850 motorer er laget av Yanmar og kjøre på diesel. John Deere 850S drivstofftanken rommer opp til 8,5 liter diesel; traktoren bruker ca. 1,6 liter diesel per time. Dette traktorens motor har tre sylindre, papir element luftfilter og letter opp seks liter kjølevæske.

Overføring

Etter antennelse traktoren, John Deere 850 tilbyr en live to-trinns clutch for å flytte traktoren fremover i revers. John Deere 850 har åtte gir forover og to bakover. Den raskeste kjørehastighet for John Deere 850 er 11,6 km / h, mens den raskeste hastighet bakover er 5,4 km / h.

vedlegg

Når du bruker John Deere 850 for en bestemt oppgave, sørg for at traktoren har riktig vedlegg. John Deere 850 er i stand til å frakte flere typer vedlegg som krok opp til en tre-punktsopphenget på traktorens bakre. For å klippe gress, John Deere 850S har sele gressklippere med 72-tommers skjærebredder. John Deere 80 loader gjør at traktorens operatører å bære tungt utstyr, mens John Deere 8A traktor er ment for utgraving formål.

Batteri

Hvis John Deere 850S motoren har problemer med å slå over, kan traktorens batteriet må hoppet. Traktoren krever en 12-volts batteri for å starte motoren. Skift batterier som er helt dødt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com