Hvordan koble opp en oppvaskmaskin med fleksibel slange

May 7

Hvordan koble opp en oppvaskmaskin med fleksibel slange


For å fungere ordentlig, må en oppvaskmaskin tre tilkoblinger: kloakk, strøm og vann. Denne siste tilkoblingen er utført med en fleksibel vannslange som fører fra oppvaskmaskinen tilbake til en forsyning ventil. I de fleste kjøkken oppsett, disse leverer ventiler er doble tilførselsventilene fordi de har to tilkoblinger, slik at en ventil for å levere både oppvaskmaskin og vask over. Fleksibel slange blir brukt fordi det gjør det mulig for vanntilførselsledningen kan manipuleres etter behov.

Bruksanvisning

1 Planlegg ruten som du ønsker den fleksible slangen å ta. I de fleste oppvaskmaskiner, vil den fleksible slange for vanntilførselen koples til forsiden av oppvaskmaskinen. Herfra kan det bli rutet gjennom baksiden av oppvaskmaskinen. Slangen må opphøre ved nærmeste vannforsyning, noe som er typisk kjøkkenbenken. Hvis slangen må gå gjennom skap, noterer hvor du trenger å bore hull og måle nøye med målebåndet.

2 Slå av strømmen til oppvaskmaskinen, hvis den er koblet opp. Finn din hovedbryter og snu bryteren som styrer oppvaskmaskin til "Off" innstilling.

3 Fest en spade bit til bormaskin. Bor hull gjennom noen skap som trengs. Sand ned kantene av hullene med sandpapir eller en fil.

4 Fjern kick-panelet på oppvaskmaskinen der du skal trekke opp den fleksible slangen. Den kick panel ligger like under døren til oppvaskmaskinen. Bruk en flat-head eller stjerneskrutrekker, etter behov, for å fjerne skruene på kick-panelet. Du må kanskje åpne opp døren til oppvaskmaskinen for å få tilgang til skruene på toppen av kick-panelet. Trekk kick panel av oppvaskmaskinen.

5 Pakk gjengene på en albueleddet med rørlegger er tape. Skru albueleddet inn i innløpet på forsiden av oppvaskmaskinen. Koble koblings på den ene enden av den fleksible slangen til den andre enden av albueleddet.

6 Tre fleksible slangen under oppvaskmaskin og gjennom skap som trengs.

7 Pakk den frie enden av dobbel vannforsyning stikkontakt med rørlegger er tape. Koble den andre enden av slangen ved koplingen og stram den med en skiftenøkkel.

8 Slå på vannforsyningen ved å vri på knotten på tilførselsventilen mot klokken. Gjenopprett strømmen til oppvaskmaskin. Kjør en kort belastning på oppvaskmaskinen. Se den fleksible slangen i løpet av syklusen, og sørge for at det ikke er noen lekkasjer. Stram koplingene ved enden av slangen, om nødvendig.

9 Sett på kick-panelet og sikre den. Den fleksible slange kan festes på plass med rørklemmer til innsiden av kabinettet eller vegg, hvis det er nødvendig.

Hint

  • Trinnene er oppført her er bare en retningslinje. Følg produsentens instruksjoner om hvordan å koble opp en oppvaskmaskin med en fleksibel slange.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com