Universal Lys Kit Installasjon Tips for Ceiling Fans

April 28

Universal Lys Kit Installasjon Tips for Ceiling Fans


Kaste lys inn i rommet ved å installere en lys kit på takvifte. Universal lys kits fungere med de fleste takvifte. Du trenger ikke å bekymre deg for å få feil lys kit for fan hvis du installerer en universell kit. Når du installerer lys kit, gjøre jobben enklere ved å holde noen generelle tips i tankene.

Få hjelp

Før du installerer lys kit for takvifte, få noen til å hjelpe deg å installere viften. Viften og viftebladene må være på plass og fungerer før du installerer belysning kit. Du trenger en annen person til å hjelpe deg å holde viftebladene stabil mens du installerer dem på viften. Sjekk at viften fungerer før du installerer den universelle lys kit, så hvis viften eller lys ikke fungerer etter installasjonen, vil du vite at problemet oppstod under installasjonen av lys kit og ikke som et iboende problem med viftens ledninger. Under installasjon av lys kit, kan en annen person i rommet hånd du verktøyene du trenger uten at du trenger å krype opp og ned fra en stige. Din assistent fungerer også som en spotter mens du arbeider på en stige for å installere lys kit.

Makt

Installer takvifte med strømmen til huset slått av på bryteren. Test installert fan, og slå av bryteren igjen for å installere lys kit. Tape lyset slå viften er koblet til ned til minne deg på å nullstille breaker før testing viften og lyset. Fortell noen andre i huset du slår av strømmen. Slå av strømmen til huset er den eneste måten å være sikker på at du ikke vil tilfeldigvis treffer en urokråke mens du installerer viften lys kit.

kabling

Når du kobler lys kit til viften, matche fargen på ledningene fra lys kit til de i taket fan. Dobbeltsjekk forbindelsene mellom ledningene ved trekke forsiktig på hver ende av trådene på hver side av ledningen mutter. Ledningene må ikke komme løs eller trekke seg ut av ledningen mutter.

testing

Etter installasjon av lys kit inn i bunnen av takvifte, skru i en lyspære og slå på strømmen igjen på bryteren. Test lys av takvifte før du setter kloden rundt lyset kit. Hvis du trenger å gå tilbake og sjekker ledningene, vil du ha mindre arbeid å gjøre hvis du ikke trenger å fjerne hele verden og lyset kit fra taket fan.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com