Hva Temperatur Vil ødelegge et Tomato Garden?

July 2

Hva Temperatur Vil ødelegge et Tomato Garden?


Tomater er blant de mest dyrkede planter i hjemmet grønnsakshager. De er enkle å vokse, men følsomme for lave temperaturer. Klassifisert som varme-sesongen grønnsaker, kan de bli sterkt skadet hvis plantet for tidlig.

frostskader

Tomatplanter er svært følsomme for temperaturer under 32 grader Fahrenheit, særlig når unge; en hard frost kan tørke ut din beskjære natten. For å unngå dette, ikke plante tomat frøplanter i hagen til siste frost av våren er bak deg.

Blossom Drop

Tomater kan også bli skadet av ekstreme svingninger i temperatur, spesielt varme dager etterfulgt av kalde netter. En varm dag i våren, etterfulgt av en natt under 55 grader F, eller en 90-graders sommerdag etterfulgt av en natt under 76 grader F kan forårsake blomstre dråpe. Selv om dette ikke dreper plantene, kan det redusere deres avkastning.

starter Innendørs

De fleste bøndene kjøpe klare til plante tomat frøplanter fra en barnehage, men du kan også starte dine egne frø i containere innendørs. Hvis du velger denne ruten, holde plantene mellom 50 og 80 grader F før de er klare til å transplantere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com