Hvordan Fold menn Button Up Shirt

July 12

Ikke alle var heldig nok til å lære å kaste klærne på riktig måte, men det er en praktisk ferdighet å ha, spesielt når pakking klær i kofferter. Det er også godt å vite hvordan man bretter collared knappen opp skjorter for å frigjøre litt plass hvis du har et skap fast med klær på kleshengere. Les videre for å lære å brette en menn knappen opp skjorte.

Bruksanvisning

Halv-brettet tak skjorter

1 Begynn med collared skjorte kneppet opp og ta tak i skuldersømmene, og bringer dem sammen og forlate kragen opp.

2 Legg skjorte på et flatt underlag og ta armene inn mot knappene, og bringer siden eller flanke av skjorten over en tomme eller to. Glatt ut armhulen, flanke og armene på skjorta.

3 Brett armene på tak skjorte innover for lange ermer skjorter, fiske dem ned slik at de passer inni margen av foldene opprettet.

4 Ta halen til halsbåndet og brett i to igjen, skaper fjerde. For collared skjorter som ikke er så lang, ta halen til midten av skjorten og fell den opp mot kragen, skaper tredeler.

Senter-brettet tak skjorter

5 Plasser knappet skjorten med forsiden ned på et flatt underlag. Kravene skal legges ned eller kneppes ned.

6. Bruk et magasin eller lignende størrelse stykke papp som sammenleggbar guide. Legg den i midten av skjorten fôr kantene opp med skuldersømmen.

7 Brett kantene på skjorta over mot midten av folding guide.

8 Ta en hylse over til motsatt side, så det er på linje med den brettede kanten. Ta de rester ermet over igjen til den andre siden, holder den innenfor margene på foldene, og alltid fiske foldene nedover. Gjenta med det andre ermet.

9 Bend det krumme parti av halen i å skape en jevn kant, og bringe halen opp mot skuldrene. Brett inn fjerde eller tredjedeler avhengig av lengden på skjorta, og få det så stramt rundt bretteanvisning som mulig.

10 Vend collared skjorte over, skyve skinnen ut gjennom det åpne området på kragen. Lå flere skjorter sammen med alternerende collared med haler.

Hint

  • Start med klær som er så rynkefri som mulig. Iron den collared skjorte på forhånd, eller ta det friskt fra tørketrommelen før rynker har en sjanse til å sette inn.
  • Selv når klærne er skrukkete, riktig folding dem tillater noen av rynker for å glatte ut, spesielt når du reiser med den ekstra presset av andre klær på dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com