Har Eddik bli kvitt maur, edderkopper eller insekter?

June 27

Har Eddik bli kvitt maur, edderkopper eller insekter?


Eddik er en nyttig stoff for å hjelpe deg å fjerne uønskede maur, edderkopper og insekter fra ditt hjem. Eddik er kostnadseffektivt og ikke giftig, noe som gjør det til et godt valg for hjem med kjæledyr og barn.

maur

Maur vanligvis finner veien inn i hjemmene ved å følge en kjemisk stien igjen av andre arbeidstakere. Fjerning av maur og deretter skrubbe områder hvor de har blitt sett med en eddik løsning fjerner den kjemiske sti, og hindre dem fra lett å finne veien inn igjen. Sprøyting eddik rundt kantene av vinduer og dører bidrar til å hindre maur inn i ditt hjem i fremtiden.

edderkopper

Rett hvit eddik fjerner uønskede spindelvev uten at du behøver å fysisk berøre nettet. Fyll en sprayflaske med eddik og tilsett en teskje av kokosolje og deretter spray på nettet. Nettet vil gå i oppløsning raskt og la en liten rest film for å hindre edderkopper fra å bygge duk på samme sted i fremtiden.

insekter

Apple cider eddik er nyttig for å hjelpe bli kvitt bananfluer i hjemmet. Fyll en grunne skål med eple cider eddik og tilsett noen dråper oppvaskmiddel. Frukt fluer er tiltrukket av lukten av eddik, og når de lander på overflaten såpe skaper en glatt film som de ikke kan unnslippe og fluene drukner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com