Instruksjoner for Step-by-Step Peis Construction

August 6

Instruksjoner for Step-by-Step Peis Construction


Peiser kan bygges i enten murstein eller stein, selv om grunnlaget bør alltid være i gang i murstein, fordi det er billigere og raskere å legge. Fascia og ildsted ser profesjonelle og attraktive i kledd, våt snitt stein. Bygge en peis ved foten av en eksisterende skorstein er mulig, selv for en amatør, men å skape en helt ny skorstein er mye mer vanskelig og krever kompetanse av en profesjonell murstein laget.

Bruksanvisning

1 Åpne opp "byggherrens arch", som er en buet bue like bred som den sentrale åpningen ved foten av peisfremspringet og er vanligvis bygget av murstein i et fiskebensmønster. Støtte buen som du demontere mursteinene under den med en lengde på sterk tre. Knock out stakk mursteiner ved hjelp av en hammer og meisel.

2 Chisel av ujevne biter av murstein eller stein fra veggene. Fjerne klumper av stein eller murstein fra jord på innsiden av åpningen. Grav ut omtrent halvparten en fot av jord inne i åpningen, slik at du kan opprette en ny etasje for peisen ved hjelp av en spade eller meisel. Bruk tykke hansker og støvmaske. Fjern rusk, steinsprut og støv. Kast i en søppeldunk utenfor hjemmet.

3 Påfør fersk mørtel til eventuelle hull eller små sprekker i skorstein, bue eller innsiden av skorsteinen ved hjelp av en sparkel. Rapporter store sprekker i en strukturell takstmann og ikke fortsette arbeidet før de har blitt løst profesjonelt. Tillate fersk mørtel for å tørke i minst to timer.

4 Har pipa feid av feiervesenet. Monter en cowl til toppen der pipen stikker gjennom taket for å hindre at fugler som hekker inne, som vil ødelegge branner ved å forhindre direkte passasje av røyk. Installer en flue liner fra topp til bunn for å forbedre skorstein effektivitet.

5 Isoler side og bak vegger ved hjelp av brannsikkert isolasjonsplate, for eksempel sement Backer bord, som kan være mindre enn en tomme tykk, ifølge Ezi styret. Velg et styre som kan feste seg til mur underlag.

6 Bygge nye murvegger langs begge sidene og baksiden av åpningen. Feste klossene sammen og til isolasjonsplaten ved hjelp av brann-bestandig sement, også kalt "ildfast" sement, som er kjøpt som et pulver og blandes med vann for å danne en tykk pasta før påføring.

7 Legg en peis på en seng av betong. Gjør åren 5 inches tykk til å tåle vekten av brannen surround, som beskrevet av fast brensel. Gjør åren fra murstein eller stein. Husk at steinen vil bli dyrere og trenger våtkapping av en profesjonell murer. Snakk til norges om dimensjonene på åpningen og størrelsen på peisen du vil. Nivå peisen med vater og klubbe.

8 Fix kledd stein sidepanelene til fascia av eksisterende murverket på hver side av buet åpning for å lage din "surround", som er rett og slett et attraktivt tillegg til fascien, montert på forsiden av murverket. Husk, peis omgir er ikke strukturelt støttende, men forbedre den samlede effekten og gjøre arbeidet ditt ser mer profesjonell. For en peis, velger stein for å danne surround. Sørg for at steinen er tett levd opp til de eksisterende sideveggene og på toppen av ildstedet ved hjelp ildfaste grade betong. Nivå hvert stykke av stein ved hjelp av vater. Trykk ujevne seksjoner lett med en hammer.

9 Opt for et mindre kostbart murstein surround ved å bygge en enkel murstein fascia med to sider og en "karmen", som er et enkelt, støttende bjelke som går bredden av åpningen og bæres av de to sidevegger. Installer en stålbjelke for større peiser for ekstra styrke.

10 Endelig hvile "mantel" på plass på toppen av steinen surround. Mantel er en annen dekorative stykke av stein, vanligvis skåret (også referert til som "kledd" stein) som sitter på toppen av de to veggene i surround og slutter peisen. Vær forsiktig når du løfter mantel fordi det kan være svært tung. Be om hjelp hvis du trenger det.

Hint

  • Brann er farlig og kan forårsake alvorlige brannskader. La aldri barn være i nærheten av brann uten tilsyn. Bruk hansker for å håndtere varme redskaper. Feie skorsteinen regelmessig. Blokkerte skorsteiner kan føre skorstein, som skade på eiendom og kan koste liv. Stone omgir er tung og kan forårsake skader, for eksempel ødelagte foten bein. Alltid løft med omsorg og be om hjelp.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com