Raskeste måten å ta av sheetrock

August 4

Raskeste måten å ta av sheetrock


Sheetrock er en varemerkebeskyttet merkevare av gips som er funnet på vegger og tak av hus. Den kommer i 4- med 8-fot seksjoner og skal bores direkte inn i stenderne i veggen. Det blir deretter malt til den ønskede farge og tjener som vegger på innsiden av huset. Når remodeling huset, eller bare et rom, er det nødvendig å fjerne noen sheetrock i veggene. Det er mange måter å fjerne sheetrock, men den raskeste måten er også det mest gøy.

Bruksanvisning

1 Slå av alle brytere som drive lysene og utsalgssteder i området som du skal jobbe. Stenge av hovedvannsventilen og hovedventilen i den naturlige gassledningen. Fjern alle objekter som henger fra sheetrock og sett dem til side.

2 Line opp en slegge midt i sentrum av den første delen av sheetrock og hammer rett inn i veggen. Trekk slegge ut og hamre vekk overflødig sheetrock som henger ut med en mindre hammer.

3 Skyv hendene inn i hullet og trekk forsiktig tilbake på gips for hånd for å bøye styret. Trekk fra hverandre noen gips som vil bryte ut. Se etter gropene i gips når trekke, spesielt langs stenderne. Disse er skrue steder.

4 Fjern eventuelle skruer som stikker ut, med en elektrisk drill. Sett skruene til side og fortsette å trekke av gips. Klipp av eventuelle brikker som ikke vil trekke seg med et verktøy kniv. Lirk opp bitene fra stenderne med en lirke bar, om nødvendig.

5 Hammer rett inn i midten av neste del av sheetrock med en slegge og gjenta den samme prosessen som de forrige trinnene. Fortsett på samme måte ned veggen inntil all den nødvendige gips er fjernet.

Hint

  • Sentrum av gips vil være 2 fot fra kanten av den første veggen og hver 4. føtter etter at siden gips er 4-by-8 fot i størrelse.
  • Slå alltid av alle brytere og ventiler fordi du aldri vet hva som er bak murene du demolishing.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com