Hvordan Vanntett med en murskje

June 23

Hvordan Vanntett med en murskje


Trowels brukes i å legge fliser og helle sement. Men det er ikke det fulle omfanget av sine evner. Trowels er allsidig, og de er det viktigste verktøyet når det gjelder vanntetting og bruke vanntett fugemasse. Fra legging vanntett membran rundt hullene og leddene rundt rørene for å tette murvegger, prosessen med å spre vanntett tetningsmiddel på en måloverflate er ganske enkel.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten som du skal søke forseglingen på. Bruk et vått håndkle og et rengjøringsmiddel til å tørke vekk støv eller andre forurensninger som vil forstyrre vedheft av vanntett fugemasse.

2 Bland vanntett fugemasse bruke drill med blande vedlegg.

3 Scoop vanntett fugemasse ut av beholderen med murskje og bruke den til målet overflaten. Spre vanntett fugemasse jevnt og glatt det ut. Hvis du søker et dekke over vanntett fugemasse, for eksempel et bord eller blinkende, drar tann siden av sparkelen gjennom fugemasse for å skape en bedre lim obligasjon. Ved hjelp av en tannet sparkel skaper en bedre overflate fordi den tillater maksimal dekning av målområdet slik at når de to flatene møtes, blir luftlommer ikke dannes.

4 Rengjør sparkel med vann og såpe når du er ferdig og før limet har herdet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com