Hvordan lage en PVC Drum Rack

June 22

Hvordan lage en PVC Drum Rack


PVC-trommer er en typisk løsning for lagring av vann til vanning eller drikke. Et stativ for disse trommer tilbyr organisert lagring, samt en praktisk måte å tømme dem uten å tipse dem. Imidlertid må stativene bestå av holdbart og sterkt materiale, fordi hundrevis av liter væske kan veie nærmere 1000 pounds. Standard konstruksjon trelast er sterk nok for disse typer applikasjoner og kan gi en tromme rack som vil vare i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Legg to 72-tommers plater slik at de er parallelle, med ytterkantene 36 inches hverandre. Legg en 36-tommers bord flat på toppen av de 72-tommers plater slik at de er vinkelrett. Den 36-tommers styrets endene skal være i flukt med sidene av 72-tommers plater, og en 36-tommers bord kanten bør være en tomme fra to endene av 72-tommers plater. Skru den 36-tommers bord til 72-tommers plater. Bruk fire skruer for dette trinnet.

2 Legg et annet 36-tommers bord på tvers av 72-tommers plater på samme måte, men plasserer den 30 inches bort fra den første. Begge 36-tommers plater bør være parallelle og justert. Skru den 36-tommers bord til 72-tommers plater på samme måte. Dette er en side til PVC tromme rack. Gjenta disse trinnene for å fullføre den andre siden.

3 Plasser sidene slik at de er parallelle, stående på endene, med 36-tommers plater som er en tomme vekk fra endene sitter på bunnen. Space sidene 36 inches hverandre. Du må kanskje en annen person for riktig posisjonering. Legg et ark av kryssfiner over de nederste 36-tommers plater og skru den ned med åtte skruer. Lå et annet ark på toppen to 36-tommers plater og skru den ned på samme måte. De kryssfiner ark skal være i flukt med fronten og baksiden av stativet.

4 Skjær 18-tommers plater fra hjørne til hjørne med sirkelsag så du har like store trekantede stykker av tre. Posisjon to av disse brikkene mellom foran to 72-tommers plater på nederste hylle. De rette vinkler skal være mot kryssfiner og 72-tommers plater. De hypotenuses av disse platene skal skrå ned mot hverandre, hvor de møtes i midten av kryssfiner. Begge styrene bør være på linje. Skru disse styrene til kryssfiner, med fire skruer for hvert bord. Disse styrene vil holde trommene ruller rundt på stativet. Gjenta denne prosessen på motsatt side av nederste hylle, og deretter på øverste hylle.

5 Skru en 43-tommers bord til forsiden av stativet sider slik at det er vinkelrett på stativene, og så dens øverste kanten flukter med andre kryssfiner hylle. Endene av styret bør være i flukt med sidene av racket. Dette styret vil legge stabilitet til din innredningssystemet. Gjenta denne fremgangsmåten på den motsatte side av stativet. Bruk åtte skruer for dette trinnet.

6 Skru de to siste 43-tommers plater til toppen av stativet. Juster disse styrene med 43-tommers bord under dem, men sørge for at deres 43-tommers kantene flukter med toppen endene av 72-tommers plater. Bruk åtte skruer for dette trinnet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com