Kan du vokser Ginger Root?

June 15

Kan du vokser Ginger Root?


Ginger planter produserer attraktive løvverk hele sommeren. De vokser fra en underjordisk rot kalles en rhizome, som lagrer næringsstoffer for anlegget. Rotstokker gir også spiselig rot som er verdsatt for sin smak og duft. De friske røtter tilgjengelige på matbutikken vil spire og vokse til en plante hvis sådd riktig.

klima~~POS=TRUNC behov

Ginger vokser utendørs i tropiske og subtropiske US Department of Agriculture hardførhet soner 9 til 12. Anlegget ikke tåler temperaturer under 50 grader Fahrenheit. Det er mulig å vokse ingefær planter i en gallon potter utendørs om sommeren og overvintrer dem inne i et område som er beskyttet mot frost. Selv om ingefær vokser som en staude, behandle det som en årlig og nyplanting det fra fersk rot hver vår kan du også vokse ingefær i kaldere klima. Ingefær vokser best i godt drenert, rik jord i senger som mottar delvis til full skygge.

planting Method

Lubben røtter som ikke har begynt å skrumpe eller tørr ut vokse inn friske planter når sådd om våren etter frost faren er over. Hver root har flere voksende øyne, som ligner små Knobby fremspring på roten overflaten. Kutte rot i 1-tommers brikker som inneholder minst ett øye gir nok biter for å så flere ingefær planter fra en enkelt rot. Etter å kutte, røttene trenger å tørke på et tørt, godt ventilert rom så kuttet kantene danner hard hud, noe som bidrar til å hindre rot råtne. Plante røttene ca 1 tomme dyp med øynene vendt oppover, avstand bitene 15 inches hverandre i alle retninger.

Vanning og gjødsling

Plantene krever konsekvent fuktighet for å vokse sunt. Vanning sengen en gang i uken slik at de beste 6 inches av jord forblir fuktig gir nok fuktighet i sommermånedene. Et lag av mulch brukt over jordoverflaten ytterligere bidrar til å beholde fuktigheten i jordsmonnet rundt plantene. Stående vann eller blaut jord fører til rot råtne, så plantene ikke må oppleve over vann. Ginger fordeler fra månedlig befruktning fra våren gjennom sensommeren. En generell, gir vannløselig gjødsel nok næringsstoffer for frodig løvverk vekst og sunn rhizom produksjon.

Innhøsting

Rotstokker modnes i høst etter at bladene begynner å dø tilbake naturlig. Grave opp bare de ytterste røtter i flerårig senger og gryter forlater nok av rhizome på plass for å vokse tilbake neste år. I årlige plantings, er det akseptabelt å grave opp hele rotsystemet for bruk som fersk ingefær, siden rhizome ikke vil overleve vinteren. Rotstokker må tørke i et godt ventilert område for to eller tre dager, ellers kan de råtne raskt i lagring.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com