Japansk stil soverom Colors

July 26Se til naturen når du utformer et rom i japansk stil soverommet farger. De lyse greener av en ny gresstrå eller brune toner av et gammelt tre både finne sin vei inn i en japansk design. Tilnærmingen av balanse for å oppnå harmoni er nøkkelen til et godt gjennomtenkt japansk stil rom.

vegger

Hold soverommet veggen enkelt som du male det en enkelt farge. Velg en farge fra jordfarget palett som den japanske interiørstil generelt dreier seg om en naturlig og nøytral farge design. Noen nøytrale veggfarger å vurdere inkluderer hvit, tan eller lys beige. En farge vask, der du falmer fargen fra mørk til lys, gir en fin touch til en japansk stil rom som det naturligvis bringer inn en ekstra dimensjon til rommet.

Møbler

Harmonisere farger til møbler i et japansk stil rom. De fleste møbler brukt i Øst-design sitter nær gulvet eller i midten av rommet, som krever møblene være jordet for å gi rommet balanse. Japansk møbler oppnår jording gjennom sin bruk av farge som mange brikker kommer fra mørke skoger, slik som rosentre, alm, valnøtt eller sedertre eller kommer med en tung lakk. En høyglans, sort lakk møbel bringer inn en skarp kontrast og definerer rommet samtidig jording den.

Uttalelse

Lag en uttalelse i rommet med en flekk av farge. Velg en rød-basert farge som Kurenai - en rød rosa - eller suo-en rødbrun å understreke stykker i rommet. Beherske impulsen til flom fargen rundt i rommet som en enkel rød vase eller boks står mer levende enn seks. Som den japanske stilen understreker en brikke eller en samling, slik at du kan ta med i din uttalelse farge gjennom en alkove eller et kunstverk display.

stoffer

Kombiner farger med tekstur som du tar med luksuriøse tekstiler inn i japansk stil soverom. I tråd med den østlige tema, ta i naturlige stoffer for sengetøy eller gardiner i rommet, for eksempel en rå silke eller bomull i sine naturlige farger. Alternativt kan du velge en dempet jord-tone farge på dyne eller vegg-skjermen, for eksempel brun, svart, grønn, grå og brunfarge. Innlemme disse fargene på andre tekstiler i rommet, for eksempel lampeskjermer, veggtepper, Shoji skjerm eller dekorative silkekimonoer på veggene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com