Hvordan Cut takstoler med gjæringskutt

July 25

Hvordan Cut takstoler med gjæringskutt


Den moderne trekantede takstol tar plassen til tradisjonelle møne bjelker, sperrer og bjelkelag. Den består av seks deler. De to øverste vinklet medlemmer som utgjør toppen av taket er kjent som de øvre ledninger. Den nederste vannrette delstykket er kjent som den nedre ledningen. Disse tre stykker utgjør den ytre rammen og støttes av et senter spenne kjent som drapet innlegget og to diagonale tannregulering kommer av sentrum spenne kjent som duk.

Bruksanvisning

1 Mål og kutt den nederste ledningen i henhold til blåkopi. Vanligvis strekker de over toppene av begge sidevegger og 10 til 12 inches på hver sin side av takskjegget. Skjær endene flush i en 90-graders vinkel på gjæringssag.

2 Finn taket økning på blåkopi tegning og konvertere den til en vinkel. Taket veksten bør merkes tydelig som en brøkdel (f.eks 6/12), eller som et forhold (for eksempel 06:12). Det første tall angir antallet av inches av den vertikale stigning, mens den andre refererer til antall inches i det horisontale løp.

3 Legg en snekker torg flat med større flate armen (kalt bladet) som strekker seg foran deg og de ​​mindre arm (kalt tungen) til venstre. Pakk tape rundt bladet på vei oppover dimensjon (andre tall) og rundt tungen på rømmen dimensjon (første nummer). Kjør en rett kant mellom de to tapede merkene og lese vinkelen på linje med rett kant fra midten av plassen er bladet. Dette er overledning vinkel.

4 Skjær endene av de to 2-av-4s på vinkelen oppnådd i Trinn 3. Sett gjæringssag ved å slippe låsen ned på gjæringssag tabellen. Trekk opp på utgivelsen, eller vri håndtaket mot klokken, avhengig av sagen. Snu bordet for å justere indikatoren med ønsket vinkel, merking og låsing bordet på plass. Plasser hvert bord flatt på bordet og mot gjerdet for å gjøre kutt. Kutt begge ender, en med vinkelen til høyre, den andre til venstre.

5 Monter endene av ledninger sammen til toppen topp, med bunnen ender av de øvre ledninger på den øverste kanten av den lange nederste ledningen du kutter først. Den øverste kantene av de beste ledninger bør justere med de øverste hjørnene av bunnledningen. Marker bunnmargen i midten av den øverste kanten. Gjør merker en 3/4 tommers til venstre og høyre for midten mark. Bruk en firkantet og trekke linjene over hele linja vertikalt.

6 senter en 2 av 4 i linjer trukket i trinn 5, som strekker seg over toppen av de øvre ledninger. Markere to ved 4 for å danne et punkt der den krysser de øvre ledninger og den nedre ledningen. Skjær den nedre ende i flukt på 90 grader, og den øvre enden til et punkt slik at det passer på innsiden av den øvre topp. Dette er drapet innlegget. Lå den i stilling med den nedre flate enden på toppen av den nedre ledningen, på linje med sentermerker, og det punkt mot bunnen av den øvre topp.

7. Skjær endene av to 2 ved 4 s ved 45-graders mitraer på hvert hjørne, slik at de møtes i midten av to ved 4 for å danne en 90-graders punktet. Disse vil være banene. Monter punktene i hjørnene mellom drapet post og toppen av den nedre ledningen. Marker duk der de krysser med de øvre ledninger og skjær dem av på merkene. Monter dem på plass med de punktene i hjørnene og vinklede endene mot nedre kant av de øvre ledninger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com