Hvordan bytter jeg Glass i Aluminium Clad Dobbelt Hung Windows?

August 12

Ankomsten av aluminium vindu kledning har lagt en ny dimensjon av fargealternativer til bolig vinduer, samt gi en effektiv beskyttelse for treramme og tre elementer fra de skadelige effektene av solen og fuktighet. Aluminium kledd doble hang vinduer er en populær vindu type og krever svært lite vedlikehold utover en og annen rengjøring. Når vinduet glass er skadet eller ødelagt, integrert design funksjonene til aluminiumskledning gjør utskiftingen en jevn, ren operasjon for å fullføre.

Bruksanvisning

1 Fjern eksisterende glass fra vindusrammen. Begynn på hver side, i nærheten av mitered hjørnet, og skyv bladet tuppen av en sparkel mellom glasset og den skrå kanten molding på bunnen av rammen. Trekk sparkel håndtaket mot deg litt for å knipse rammen trim løs, arbeider fra den ene siden til den andre for å fullt løsne trim stykke. Disse skrå trim delene er vanligvis lett aluminium og forsiktighet bør utvises for ikke å bøye eller klemme trim som det er fjernet.

2 Gjenta trinn 1 for å fjerne det skrå rammen trim på de resterende tre sider av glass åpning. Den skrå sash trim på aluminiumskledde vinduer snaps vanligvis under glasskanten, og hvis glasset er fjernet, bør disse trim delene slipper lett uten behov for nysgjerrige med sparkel.

3 Rengjør eventuelle gjenværende glassbitene rundt åpningen omkretsen ved hjelp av en liten børste. Hvis vinduet er utstyrt med en gummipakning tetning rundt åpningen, kan noen små biter av glass legges inn i pakningsmaterialet, og disse delene må fjernes for ikke å forstyrre den nye glasspanelet. Inspiser dette pakningsforseglingen å forsikre den er intakt og ikke splitte. Bytt pakningsforseglingen hvis noen skader er funnet.

4 Sett forsiktig den nederste kanten av erstatnings glasset i vindusrammen og hvile den på rammekanten eller pakning segl, avhengig av hva som er aktuelt. Vipp toppen av glasset panelet inn i rammen, og hold den på plass.

5 Sett på skrå rammen trim for å sikre glass. Begynn med den øverste trim stykke og hekt c-formede kanten av langsiden bak kanten av rammen kledning, og roter det motsatte kanten mot glasset og trykk med tommelen for å knipse den indre kanten under kanten på glasset .

6 Gjenta trinn 5 for begge de vertikale sidestykker skrå sash trim og fest den nederste delen av trim sist. Husk å trykke bitene i fullt til de klikker på plass og trykk bitene i hjørnene der de overlapper tilstøtende stykke å fullføre glass erstatning.

Hint

  • For aluminium doble hang vinduer som ikke er utstyrt med en pakning segl, påfør en liten kontinuerlig streng med silikon drivning rundt glasset før du setter den skrå rammen trim for å bedre weatherproofing.
  • Hvis vinduet glass blir erstattet er ødelagt eller knust, forsiktig fjerne alle glassbitene før du begynner utskiftingen beskrevet. Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com