Planter Som Spider Plant

August 11

Planter Som Spider Plant


Spider planter gjør populære innendørs og utendørs prydplanter. Utseendet av edderkopp planter som klumper gress gir skjønnhet til en blomst seng ramme eller på kantene av vannforekomster. Spider planter liker ikke direkte sollys og gjøre gode container planter for innendørs. Spider plante erstatninger se like bra som edderkopp planter i blomsterbed eller dammer.

asparges Fern

Asparges bregne kommer fra samme slekt som edderkopp planter. Disse bregner har tett løvverk og lage attraktive container planter innendørs. Asparges bregne vokser i fullt sollys og vokser godt i containere plassert i direkte sollys. Bregner også vokse som grense planter og grense dammer i direkte sollys.

Grassy Leaved Søt Flag

Også kalt Spraglete japansk Rush, har denne prangende plante gress blader og bunched gress utseendet på edderkoppen anlegget. Grassy leaved søt flagg vokser godt i containere og som grense planter på grunn av sin lille størrelse. Anlegget trives i full sol og vokser godt i grensene av vannforekomster som dammer. Plantene har brunlig grønn blomst hoder og aromatiske blader.

Tall Sedge

Den høye starr har utseendet på clumped gress og trives i containere og utendørs i grenser. I motsetning til de fleste andre clumped gress planter, kan den skarpe kanten av bladene kuttet fingrene. Tall starr planter gjør god container planter og trives når plantet langs kantene av dammer og andre vannforekomster.

Mule Ears

Mule Ørene er korte haug gress planter og har gule blomster som ser ut som solsikker. Mule Ear blomster blomstre i vår og holde seg til august. Anlegget gjør attraktive grense planter rundt blomsterbed og dammer.

storks Bill

Storks Bill planter har bunched bregne som blader og bære rosa blomster. Alle deler av planten er spiselige og vokser vilt i gressletter. I dekorative hager, storker regningen gjør en attraktiv årlig grense plante med klumper gress utseendet på edderkoppen anlegget.

Sticky Geranium

Sticky Geranium har bunched gress utseende med klebrig og hårete sterke Forked blader og rosa lilla blomster. Som edderkoppen anlegget, disse plantene ikke krever for mye sollys. De gjør gode grense planter, men deres klebrige blader tiltrekke seg insekter når plantet i containere innendørs.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com