Warrior takpapp Installasjon

June 10

Warrior er et amerikansk selskap som gjør takmaterialer i tre anlegg lokalisert i Pennsylvania, Alabama og Georgia. Takpapp brukes som underlag for alle typer helvetesild, inkludert asfalt, betong flis og tre rister. Takpapp er laget av en asfalt mettet organisk materiale og påføres direkte på taktro. Warrior taktekking filt kommer i store ruller som er tilgjengelig hjemme forbedring butikker og trelast verft.

Bruksanvisning

1 Start med en horisontal lag med takpapp på den nederste kanten av taket. Plasser hele rull med takpapp på plass på den nederste kanten av taket. Rull en liten del av filt og fest den øvre kanten til taktro med en stift pistol.

2 Fortsett å rulle filten mot motsatt side av taket, er forsiktig med å glatte ut rynker som du går.

3 Fest den øverste kanten av filten til taktro hver 8 inches med en stift pistol som du rulle. Fest bunnen og midten av filten på samme måte. Skjær filten med et verktøy kniv når du kommer til enden av motsatt side av taket. Sørge for at filten dekker hele bredden av taket, men ikke i noe overheng er nødvendig.

4 Start en andre lag av filt, og pass på å overlappe toppen av det første laget med minst 2 inches. Fest filten til taktro hver 8 inches som i det første lag. Men tack toppen med noen føtter; når den nederste kanten av det neste laget er stiftet ned, sikrer den øverste kanten av forrige lag.

5 Overlapping endene av takpapp med 4 inches hvis rull med filt er ikke lang nok til å dekke en hel lag i én omgang.

6 Fortsett å legge lag med takpapp til du kommer til toppen av taket.

Hint

  • Hvis rynker ble uforvarende skapt når sikring takpapp, klippe et slit gjennom toppen av rynke med et verktøy kniv. Tett kuttet med værbestandig sement påføres med fugepistol.
  • Påfør helvetesild så snart som mulig etter installasjon av takpapp, som filten er ikke helt vanntett.
  • Ikke gå på taktekking filt som har blitt lagt ut på taket, men er ikke festet enda. Ellers kan du skli og skade deg selv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com