Hvordan erstatte en Tub tappekran Valve Stem Washer

June 14

Skifte en vaskemaskin i en lekker kran er en rask og enkel oppgave å utføre, og vil positivt påvirke din energi og vann regninger. En kran drypp som frigjør to ss. vann per minutt utslipp 15 liter per uke og 5,460 liter i året i henhold til City of Boulder, Colorado .. Varmt vann som lekker avfall den energien som kreves for å varme den, samt selve vannet. Over 30% av vannforbruket går gjennom kranen badekar eller dusj, forårsaker ekstrem slitasje, også i henhold til City of Boulder, Colorado.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet ventiler under vasken, eller, hvis de ikke kan lokaliseres, slå av hovedvanntilførselen til huset, som vanligvis er plassert ved siden av vannmåler der vann linjer inn i huset. Slå på begge kranene slik at linjene til avløp.

2 Pop av metalllokket på toppen av kranen ved slipping en flat skrutrekker under den og kronglete.

3 Skru ut skruen som ligger under metallhetten ved å vri den mot klokken med en stjerneskrutrekker.

4 Trekk håndtaket av; hvis det er fast eller rustet på, lirke det forsiktig opp fra bunnen av håndtaket med en skrutrekker.

5 Bruk en halvmåne skiftenøkkel for å fjerne pakkmutteren og løsne det ved å vri den mot klokken. Dersom mutteren ikke slår seg deretter prøve å skru den i den andre retningen, siden det kan slå begge veier. Når løsnet, skru av mutteren for hånd og ta ut ventilspindelen fra kroppen av kranen.

6 Finn gummiskiven på bunnen av ventilspindelen og bruke en skrutrekker for å fjerne skruen. Ta den gamle vaskemaskinen til jernvarehandelen og kjøpe nøyaktig samme type. Smør den nye vaskemaskinen med et tynt lag med vaselin og erstatte den på stammen ved å bruke fast press som du fester skruen.

7 Følg samme fremgangsmåte for å skifte ut pakningen på den andre ventilspindelen.

8 Slå på vann ventiler under vasken samt kranen håndtakene. At luften å rense fra linjene og se etter lekkasjer.

Hint

  • Bytt ut skivene i både kranen stammer mens alle verktøy og materialer er på plass, selv om bare en er lekker; den andre vil sannsynligvis utvikle en lekkasje kort tid etter.
  • Benytt anledningen mens kranen demonteres for å skru pakkmutteren fra stammen og finne O-ringen. Kjøp den samme type O-ring fra jernvarehandelen og smøre den med et tynt lag med vaselin og skyv den tilbake i sporet på stammen. Smør gjengene på ventilspindelen med vaselin og erstatte pakkmutteren.
  • Legg et håndkle over drain å holde deler fra å være tapt, og for å hindre droppet verktøy fra marring porselen.
  • Vær forsiktig når du fjerner håndtak; ekstrem kraft kan føre til kostbare skader på innvendige deler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com