Red vannplanter

May 11

Red vannplanter


Røde vannplanter legge drama til en kropp av vann, for eksempel dammer og akvarier. De kontrast mot andre planter som vanligvis er grønt. Fargen varierer fra rosa til dyp rød og lilla rød. Noen er forankret til jord på bunnen av vannmassen og andre flyte på vannoverflaten.

Water Lily

Vannliljer (Nymphaeaceae) kan tjene som midtpunktet i en vannlevende hage. Blomstene kommer i ulike farger og flere varianter er røde. Vannliljer vanligvis blomstrer fra slutten av våren gjennom høsten. De holder ca 6 til 12 inches under vannflaten under vekstsesongen og er under islaget i løpet av vinteren. Ideelt sett vannliljer vokser på en dybde på ca 18 inches. De røde vannlilje varianter inkluderer Escarboncle, Radiant Red, Attraction, James Brydon, Rembrandt, Gloriosa, Froebeli og Sultan.

Ludwigia Inclinata

Native til Sentral-og Sør-Amerika, vokser Ludwigia Inclinata på senger av dammer og innsjøer. De kan forbli i sin helhet under vannoverflaten eller utvide deres stammer over vannflaten. Submerged bladene har en oval form og en farge som varierer fra oransje til rødt. Stammen står oppreist eller stier langs vannflaten. Stammen på overflaten blir tykkere og grønnere, noen ganger med røde årer eller marginer. Flere varianter av Ludwigia Inclinata eksisterer, med ulike fargekombinasjoner. Cuba har grønne blader nær bunnen og oransje og røde blader videre oppover stammen. Pantanal har dyp rosa og røde blader, og Araguaia har gul, rekkevidde og røde blader.

Magenta Vann Hedge

Native til Sør-Amerika, magenta vann hekk (Alternanthera rosaefolia) vokser til å nå opp til 20 inches i høyden i ferskvann. Den rødlilla stammer har fine hår og bladene varierer fra grønn til rødlig lilla. Selv om det kan overleve med lav belysning, vil den ha en redusert vekst. Med massevis av lys og jerntilskudd, skjerper den røde fargen. Grow magenta vann hekk i bakgrunnen av et akvarium å skape en dramatisk kontrast mot grønne planter.

Red Root Floater

Den røde roten floater (Phyllanthus fluitans) tilhører samme familie som mange ørkenplanter, men har tilpasninger som gjør at det å vokse som et flytende anlegg i fuktige miljøer. Det har sirkulære blader som flyter på vannoverflaten og varierer i farge fra grønt til rødt. Når det har gode forhold med tilstrekkelig lys og næringsstoffer, har den en høy vekstrate. Faktisk, det krever ofte periodisk fjerning fra akvarier fordi den blokkerer lys og stopper lys fra å nå planter og fisk under.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com