DIY Boulders

May 23

DIY Boulders


Landskapssteinblokker legge et element av naturlig innredning til en front eller bakgård, fontene, små tjern eller andre utendørs områder av hjemmet. Problemet er ekte steinblokker er vanskelig å finne, spesielt i stor eller forstadsområder, og er også svært tung og krever tunge maskiner til å flytte. De som er interessert i å innlemme landskapssteinblokker i plenen vil bli glad for å vite at det er en måte å gjøre realistiske utseende steinblokker ut av sement.

Bruksanvisning

1 Studer utseendet på virkelige blokker og stein som du tror vil se bra ut i hagen din eller hagen. Få en god ide om størrelser, former og høyden på steinblokker som fanger øyet. Mål og skrive ned målene om ønskelig.

2 Ta på deg briller eller vernebriller, støvmaske og gummihansker. Dekker armer og ben er også anbefales for sikkerhet formål. Disse sikkerhetsreglene å beskytte deg mot å puste inn eller kommer i kontakt med potensielt farlige støvpartikler som kommer fra betong.

3. Foreta en form ut fra et materiale slik som isopor, gummi eller skum. Bruk en skarp kniv til å skjære stykker av ditt valg molding materialet og feste dem sammen med klebrig lim. Det er der de dimensjoner, former og størrelser av steinene du observert tidligere komme til nytte. Bruk dine ideer som en guide for å lage en form som ser ut som en kampestein.

4 Wrap hele formen med ledning så lite til ingen av formmaterialet er synlig. Dette ikke bare bidrar til å holde formen sammen, men gir også en solid ramme som sement vil holde seg til. Sett formen i det området du vil den skal være plassert i din hage.

5 Hell Portland sement (tilgjengelig på jernvareforretninger) over formen. Bruk sculpting verktøy for å forme sement i ønsket form. Hvis du ikke kan kjøpe et sett med sculpting verktøy, improvisere med vanlige verktøy som en gammel skrutrekkere og spatler å forme den.

6 La din nylig utformet, faux dristigere tørke i minst 24 timer før du rører.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com