Duck Bad Ideas

May 26

Duck Bad Ideas


Nylig har en ny Badeand trend utviklet, gyting alter-ego-type ender. Alt fra ondt til fiesta ender har blitt opprettet. På grunn av sin dristige, munter utseende og popularitet, de klassiske gule ender er et populært tema for moro bad innredning.

Å se Ducks

Mange baderomstilbehør å utfylle Rubber Duck temaer er tilgjengelig. Alt fra gulv og tapet til tannbørste holdere og gardin kroker kan bli funnet. Det viktigste punktet å huske på når du søker etter duck elementer er hvor mye duck-ness du virkelig ønsker.

Hvis badet blir utformet er for en voksen eller tenåring, kan endene bli best bevarte til mindre tilbehør, brukes med måte eller bare i diskrete størrelser. Noen eksempler på disse typer elementer inkluderer duck bytte plater eller subtile duck print tapet.

Hvis badet er for en baby eller lite barn, kan ender brukes i mer kreative og dristige måter, for eksempel på en vegg eller tak veggmaleri.

farger

Gul, selvfølgelig, er en farge som vanligvis brukes i duck-tema dekor. Gummi ender er oftest laget i en dristig nyanse av fargen. Dette kan være anstrengende og forstyrrende for øyet hvis den ikke brukes med måte. Mykere nyanser av gult som krem, lin eller mais gult er gode alternativer.

For de som ønsker å bruke forskjellige farger, kan en myk blå legge en luftighet samt en passende bakgrunn for en and mønster. Den stadig fleksibel hvitt kan legge raffinement og romslighet til ethvert baderom.

Bringe i Ducks

For den sanne Badeand aficionado, samle ender er bare naturlig. Mange enkle å installere hyller enheter som er laget spesielt for badene er allment tilgjengelig, og er akkurat passe stor til å vise en rad med ender. Hyllene kan plasseres ved dusjen eller badekaret eller ved siden av et vindu.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com