Blomstrende trær for skyggefulle områder

August 12

Blomstrende trær for skyggefulle områder


Som med andre planter, enkelte blomstrende trær krever spesielle vilkår for å vokse og trives. Noen arter, for eksempel svart locust og sørlige magnolia, vokser godt i full sol, men mange blomstrende trær krever kjølig, skyggefulle steder. Hvis hagen din er spesielt mørk og skummel, fortvil ikke - mange innfødte blomstrende trær faktisk gjør best hvis plantet i disse områdene. Disse artene omfatter blomstring Dogwood, fjell laurbær, østlige redbud og lilla rhododendron.

Mountain Laurel

Mountain laurbær (Kalmia latifolia) er en eviggrønn busk som vil ved behov vokse så høye som 20 fot. På vårparten avdelings tips eksplodere i klynger av klokkeformede blomster som varierer i farge fra hvit til rosa. De blanke blader av planten gradvis mørkere farge fra grønn til fiolett nær slutten av vekstsesongen. Spesialistene fra Lady Bird Johnson Wildflower Center vurdere fjellet laurbær en av de vakreste innfødte blomstrende busker som finnes i landet. Plante fjellet laurbær på et kjølig sted som fortsatt delvis lyssky hele dagen.

Eastern Redbud

Den østlige redbud (Cercis canadensis), også referert til som bare "redbud," er en annen nyanse-kjærlig, innfødte blomstrende busk. I naturen er det lille treet ofte funnet voksende i den skyggefulle story av en stand av eldre, høyere hardtre. Trærne vokser best i fuktig, humusrik jord, forutsatt at stedet er godt drenert. En moden østlige redbud kan nå en høyde på 30 fot, så hvis du plante en, sørg for å gi den tilstrekkelig rom. Den strålende-rosa blomster båret på nakne lemmer tidlig på våren.

blomstring Dogwood

Som den østlige redbud, i naturen, blomstrende Dogwood trær (Cornus florida) foretrekker også den skyggefulle story av større trær. De Dogwood trær også favorisere jord rik på organiske næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Forutsatt at de får tilstrekkelig skygge fra andre trær eller strukturer, har blomstrende dogwoods ofte blitt plantet som gatetrær eller som landskap trær i offentlige parker. De fire-petaled blomster dukke opp i midspring. Blomstene kan være ren natur og hvitaktig-rosa eller alt nesten helt rosa. Denne prangende dekorativ treet kan vokse så høyt som 40 fot.

Purple Rhododendron

Purple rhododendron, (Rhododendron catawbiense), som også er kjent som rød laurbær, er en ekstremt prangende blomstring busk. Den rosa eller lilla blomst klynger kan nå flere inches tvers. Selv om dette eviggrønn busk kan nå en endelig høyde på 20 fot, vil anlegget også spre seg sideveis, så pass på å gi den tilstrekkelig plass når du plante en. Rhododendron gjøre det bra i områder der de mottar diffust morgensolen, men de liker å tilbringe varmere dagslys timer i skyggen. Disse busker foretrekker sur jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com