Identifisere løvtrær i Eastern Washington

July 11

Identifisere løvtrær i Eastern Washington


Eastern Washingtons løvtrær inkluderer svart Cottonwood, western papir bjørk, Oregon hvit eik, Pacific Dogwood, Cascara buckthorn, Pacific madrone og Oregon aske. Du kan bruke bladene, størrelse, bark og frø for å skille mellom disse løvtrær. Gartnere kan være lurt å identifisere østlige Washington trær for å forbedre deres verksted med innfødte treplanting, for å velge blomstrende trær for deres hjem eller til bedre pris på lokale parker og skoger. Øv tre identifikasjons gang løvtrær har blader ut på våren; vinter identifikasjon er utfordrende.

Bruksanvisning

1 Se på fargen på treet blad, å merke seg hvis det er forskjellige farger på undersiden og på toppen. Føl blad - er det grov eller glatt?

2 Legg merke til om bladet har fliker (som en eik eller lønn leaf) eller er glatt. Maples har håndformet blader - de ligner på håndflaten - mens de fleste eiketrær har finnete blader, der små lobs skyte fra en midtlinje. Har bladet har en glatt eller taggete kanten? Observere hvor bladene er anordnet langs stammen: er de overfor hverandre (motsatt) eller forskjøvet langs begge sider av stammen (alternative)?

3 Se etter noe som gjør at treet unik, se etter blomster, bark eller frukt. Acorns er lett å få øye på og indikerer tilstedeværelse av eik. Trær med tynn papery bark som skreller av i strimler er bjørk. Hvis treet har en gråtende form (som den gråtende piletre) eller fargerike blomster, disse kan begrense valgene.

4 Skriv ut nøkkelen til å identifisere trær fra University of Washingtons Trees of Washington guide (se Ressurser). Du kommer inn dataene du observert i deres nøkkel til å begrense omfanget av Washington trær. Deres viktigste lister trær finnes i hele staten, blant annet i østlige Washington.

5 Arbeid deg gjennom nøkkel hjelp av data du har samlet. Svar på spørsmål om form og ordning av blader. Washington State University gir en guide for bartrær og en annen for lauv; bruke løvfellende guide.

6 Bekreft at du har identifisert den riktige treet ved å lese i løpet av sin beskrivelse og vise geografisk distribusjon kart og bildegalleri i trærne i Washington guide. Du bør være i stand til å bekrefte at det er den riktige treet gjennom disse verktøyene. Hvis treet ikke ser kjent ut, gjenta øvelsen. Du har kanskje gjort et feil valg.

7 Spør din lokale fylke forlengelse agenten hvis du ikke kan identifisere løvtrær fra denne øvelsen. Hvert fylke i østlige Washington har en forlengelse kontor; kontakte den rette hjelp av Washington State University Extension katalog (se Ressurser).


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com