Hvordan Olje Blower på en elektrisk ovn

July 27

Den elektrisk ovn blåser system tvinger varm luft gjennom varmeelementer i ditt hjem. Blåseren Systemet består av en motor og viftehjul, vanligvis referert til som en kortslutnings. En del av årlig vedlikehold på elektrisk ovn bør inkludere smøreblåseren. Oljing viften på en elektrisk ovn holder systemet i å ta på det mest ubeleilig. Smøring av systemet krever maskinolje, som er tilgjengelig på maskinvare og auto deler butikker.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til den elektriske ovnen på sikringen i ditt hjem elektriske boksen. Det er også et rødt lys bryter i nærheten av ovnen. Vend begge disse til "Off" posisjon.

2 Fjern viften tilgangspanelet fra ovnen. Avhengig av enheten, kan det hende at tilgangspanelet bare trekke rett opp, eller det kan ha flere skruer må du fjerne med en stjerneskrutrekker.

3 Rengjør toppen av viftemotoren med en fille for å fjerne oppsamlet støv og skitt. Tørk av endene av viften hjulet akselen med fille.

4 Finn olje portene på viftemotoren. Olje portene er på hver ende av motoren. De har røde eller blå plasthetter. Trekk caps ut av olje porter og klem fire til fem dråper av 20-vekt maskin peiling olje i hver port. Skyv caps tilbake over portene.

5 Klem et par dråper olje på viften hjulet akselen der den møter boliger. Roter hjulet for å fordele oljen.

6 Plasser deksel tilbake på ovnen, deretter snu på rødt lys bryter og strømbryter.

Hint

  • Noen viftemotorer er forseglet enheter og ikke har olje porter. Disse krever ikke oljes.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com