Hvordan kan jeg stoppe Deer av å spise Mine Hibiscus planter?

December 21

Hjort er staselige skapninger som har vært gjenstand for kunst, film og litteratur, men de også er grådig eaters som vil bite dine hibiscus planter når du ikke er ute. Deer definitivt har sin plass i naturen, men det er ikke rundt hibiscus. Du kan bruke flere metoder for å holde hjorten fra å spise din hibiskus og andre hageplanter.

Bruksanvisning

1 Fjern fuglebrett fra verftet før du går til sengs for natten. Hjort kan komme inn på tunet på natten eller tidlig om morgenen og fest av fôr du har lagt ut for fugler. Når hjort finne en praktisk matkilde, de kommer tilbake til det - og så kan de oppdage dine hibiscus planter.

2 Mix 12 råtne eggene i 5 liter vann for å lage en bitter væske som naturlig avskrekker hjort. Sil væsken gjennom cheesecloth og lagre den i gallon jugs. Spray blandingen på dine hibiscus planter to til tre ganger i året.

3 Spre en annen type naturlig hjort frastøtende på jorda nær hibiskus planter som et supplement eller alternativ til den råtne-eggedosisen. Såpe, menneskehår, cayennepepper og møllkuler alt avgir lukt som hjort ofte vil unngå. Endre naturlig avstøtende ukentlig slik at hjorten ikke venne seg til én type. Påfør naturlige hjort repellents etter kraftig regnvær, sterk vind og andre værfenomener.

4 Bygg et gjerde rundt eiendommen din eller rundt hibiscus planter. To-leder elektriske gjerder med en ledning 30 inches over bakken og de andre 15 inches av bakken vil holde hjorten unna.

5 Sink to 3-fots innlegg i bakken på hver side av hibiscus planter. Poke et hull i hver av to rene aluminium pie panner. Træ stykke garn ca 12 inches lang gjennom hullet i hver panne. Hamre en spiker inn i toppen av hvert innlegg og knytte panner til negler. Pannene blinke i sollys og måneskinn, skremmer rådyr borte fra hibiskus planter.

6 Plasser flere verft mesh netting over dine hibiscus planter for å holde hjorten fra å spise bladene og blomstene.

7 Finn banen som hjort bruker for å nå plantene dine. Hvis hjort går inn din eiendom gjennom en pause i trær, landskaps eller fekting, string klart fiske linje på tvers av banen for å skape en usynlig gjerde. Deer vil støte på linjen, blir forvirret, og la plantene dine alene.

8 Plasser planter som hjort finner frastøtende nær hibiskus planter. Hjort er ikke tiltrukket av krydret-luktende planter, bregner og dekorative gress. Plant påskeliljer, Narcissus, timian og buksbom å holde hjorten unna.

Hint

  • Ikke plasser cayenne-pepper ekstrakter direkte på matplanter; Det vil påvirke smaken.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com