Den sikreste måten å drepe kakerlakker Når leve med en Pet

February 6

Den sikreste måten å drepe kakerlakker Når leve med en Pet


Nesten 3000 arter av den fordervelige kakerlakk plage jorden; ca 50 arter piske USA. Kakerlakker er åtseletere, lurking i varme, fuktige, mørke områder i løpet av dagen og beite mat kilder av natten. Skadedyr vil sluke alt organisk: matavfall, fett, lim, skinn, hår, bok bindinger og selv øl. Dessverre, de mort mordere, som gass bomber og gift, er giftig for dyr. Bruk mer naturlige metoder for å drepe pesky skadedyr og beskytte ditt kjæledyr; først, men eliminere mat kilder og rydde opp skitne steder der Kakerlakker trives.

Bruksanvisning

1 Fjern matrester og forsegle lagret mat. Omhyggelig skure skap, gulv, benkeplater og skuffer for smuler og matrester. Seal mat containere og poser i metall eller glass. Aldri la skitten oppvask i vasken over natten. Kakerlakker elsker hundemat; plassere hunden mat poser i tette beholdere tett. Fjern søppel fra bokser regelmessig og holde søppelbøtter ren.

2 Rengjør huset og opprettholde renslighet. Støvsuger og vasker gulvene regelmessig. Tett sprekker, elektriske utløpsåpningene og pipe åpninger med caulk. Installer skjermer enn vents eller kanaler som åpnes på utsiden. Fiks lekk rør og vask kraner. Hold avløp klare vann og matavfall. Rengjør fordampning pan under kjøleskapet. Vask området mellom ovnen og mot toppen, som er et felles register for sølt mat.

3 Bruk spesialkakerlakkfeller. Disse feller inneholde en liten klebrig seksjon av papp som kan omfatte en mat tiltrekningsmiddel. Når kakerlakk kommer inn i beholderen, griper klissete lim den pest ben. Plasser den klebrige feller i områder som bak kjøleskapet, bak en søppelbøtta eller bak toalettet. Disse fellene vil ikke skade dyr, men sørg for å plassere feller i utilgjengelige områder for å beskytte en nysgjerrig hund eller katt fra en klebrig rot.

4 Bruk borsyre, en meget effektiv, ikke-toksisk pulver avledet fra naturlig forekommende bor og vann. Borsyre er tilgjengelig i praktiske klemme flasker på de fleste hjem forbedring sentre. Klem en veldig fin, tynn strøm av borsyre sammen områder der kakerlakker reise: bak kjøleskapet; i henhold til kjøkken og bad skap; langs sprekker og hjørner i pantry; og mellom ovnen og skap. Ikke bruk en tykk, tung strøm av borsyre, som kakerlakker vil unngå det.

5 Bruk giftfri mat-grade kiselgur på samme måte som du bruker borsyre. Kiselgur er laget av fossiler av kiselalger, en unicelluar planteplankton med skarpe, silikon skjell. Kiselgur brukes for en rekke applikasjoner, inkludert svømmebasseng filtrering og i tannkrem. Pass på å kjøpe bare mat-grade kiselgur, som er ikke giftig for dyr og mennesker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com