Hvordan lage betongplater for Hot Tubs

February 11

Din glede av en badestamp avhenger av mer enn en visning av stjerner og kule drikkevarer å nippe til mens du slapper av i boblende vann. Du må også ha sikkerheten av å ha et sterkt fundament under karet. Når du gjør en betongplate for å støtte badestamp, forankre det i skitt i stedet for på toppen av det å hjelpe grunnlaget motstå farene som presenteres av bosetting og skiftende jord.

Bruksanvisning

1 Mål bunnen av boblebadet. Den standard størrelse for en drop-in badekar er seks-for-seks fot. Du trenger to-by-4 styrene lange nok til å skape en ramme som fullstendig omgir badestamp base. For en standard boblebad, få 2-av-4s minst 64 inches lang. Ordne 2-av-4s til en firkant og spikre dem sammen for å danne rammen.

2 Finn et sted hvor du har tenkt å plassere badestampen. Grave ned i skitt to inches, graving et firkantet område som er stort nok for treramme. Plasser rammen inne i utgravde området. Det bør være under overflaten av bakken, ikke hviler på toppen av den.

3 Ved siden av utgravde området, legger ½-tommers armeringsjern ned på bakken i et rutenett mønster. Space hver stang 12 inches hverandre. Fest armeringsjern sammen ved hjelp av wire bånd på hvert skjæringspunkt.

4 Plasser treklosser inne i utgravde området i treramme. Space dem 12 inches hverandre, samsvarer med rutemønster du nettopp laget med armeringsjern.

5 Løft opp armeringsjern nettet og plassere den horisontalt inne i utgravde området. Legg den på toppen av tre blokker, så det ikke direkte berører bakken. Nudge noen treblokker som ikke støtter armeringsstål på plass slik at hver blokk bidrar til å holde opp rutenettet.

6 Følg produsentens instruksjoner og lage betongblandingen. Hell blandingen i trerammen. Legg det sakte, så det oser ned under armeringsjern og strøk bakken der. Trykk den ned og under hver brikke med tre jevnere om nødvendig. Legg betongblanding til treramme er fylt, og du kan ikke lenger se noen armeringsjern.

7 Lå tre jevnere på toppen av betong og dra den over toppen av blandingen, jevner det ut til å skape en enda, jevn overflate.

8 Vent til betongblanding for å stille. Tillate den å herde i minst fire dager. Avhengig av været i ditt område, kan du trenger å vente en uke for betongen å sette helt.

Hint

  • Verve en venn til å hjelpe deg kan gjøre denne oppgaven enklere å fullføre. To personer kan grave smuss raskere; det er lettere å løfte treramme og plassere armeringsjern med et ekstra sett med hender, også.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com