Central AC Alternatives

February 24

Central AC Alternatives


Alle som har opplevd en lang, varm sommer vet at sentrale air condition er en fantastisk ting. Det er også et ekstremt dyre ting. Energikostnadene alene er en betydelig belastning på et husholdningsbudsjett, og det er forutsatt at den sentrale air condition-systemet er allerede på plass. Faktisk installasjon sentrale luft er kostbart og tidkrevende. Det finnes flere alternativer for energi eller penger bevisst å vurdere.

Ductless klimaanlegg

Det er to viktige deler til en ductless air condition-systemet. En komponent er plassert på en innvendig vegg og blåser avkjølt luft inn i rommet. Den andre komponenten er plassert på utsiden av huset, og trekker inn luft utenfra. De to komponenter er forbundet ved hjelp av kjølemiddelledninger. Ductless klimaanlegg har en termostat. Dette gjør at brukeren kan sette temperaturen til et behagelig nivå.

Hele huset Fans

Hele huset fans er vanligvis plassert i hjemmet taket. De kjøle hjemmet ved å flytte store mengder luft gjennom hjemmet og inn på loftet. Hele huset fans trenger eksosventiler i taket eller loftet vegger for å fungere med maksimal effektivitet. De er på sitt mest effektive i områder med lav luftfuktighet. Høy luftfuktighet vil hemme deres effektivitet.

Vindu Air Conditioners

Vindu klimaanlegg er designet for å være installert i et åpent vindu. Disse klimaanlegg har justerbare rammer som stenge av deler av vinduet område som ikke dekkes av selve enheten. Vindu montert klimaanlegg må fjernes i kaldt vær eller vinterisert ved å tappe væsker og forsegling eventuelle åpninger rundt enheten.

Isolasjon og Shade

Redusere varmeoverføring vil bidra til å holde hjemmet kjølig og redusere behovet for noen form for air condition. Pass på at loftet er skikkelig isolert og bruke tetningslister og caulk på dører og vinduer. Varmereflekterende film er tilgjengelig som kan installeres på vinduer som vender mot solen. Dette vil bidra til å holde varmen fra å komme inn i hjemmet. Varmeoverføring kan også reduseres ved å plante trær, vinranker og store busker for å blokkere sollys. Den enkleste teknikk av alt er å trekke for gardinene eller nyanser på sør og vestsiden av hjemmet. Dette vil bidra til å forhindre varmeoverføring gjennom vinduene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com