Log Cabin Wood Utvendig behandling

December 6

Log Cabin Wood Utvendig behandling


Vedlikeholde utsiden av en tømmerhytte for å unngå problemer kan være tidkrevende og dyrt, men innsatsen er vanligvis mer kostnadseffektivt enn å behandle problemer etter at de oppstår. Det er viktig å beskytte en tømmerhytte mot fuktighet. Insekter - som snekker maur eller termitter - i tillegg, fugler som hakkespetter, kan også bore inn i skogen, lage åpninger som fremmer rotting. Beskyttelse av veden skal begynne fra tidspunktet for skjæring og peeling, og fortsette etter at konstruksjonen er fullført.

trykk~~POS=TRUNC Impregnering

Denne teknikk behandler treet med et konserveringsmiddel raskt og fullstendig. Det er vanligvis gjort før bygging, men kan brukes på hjemme eksteriør etter byggingen er ferdig. For utenfor konservering, kreosot eller pentachlorophenal kan anvendes, men enten kan la en oljeaktig rest på stokkene. Kobber konserveringsmidler er også tilgjengelig. En profesjonell er nødvendig for denne behandlingen.

Diffusjon eller Double Diffusion Process

Fullført før bygging, er enkel diffusjon prosessen med soaking logger i et konserveringsmiddel løsning for opptil to uker før tørking. Double diffusjon innebærer soaking loggen første i en løsning, deretter en andre. Fremgangsmåten fører til en kjemisk reaksjon mellom de to forbindelser som hindrer fuktighet fra å unnslippe veden. Forskjellige styrker av behandlingen kan produseres, noe som åpner for skogen med ulike nivåer av beskyttelse.

Konserveringsmiddel-Type Finishes

Wood blir grå over tid på grunn av innføring og vekst av sopp. Vannbaserte konserverings ferdig inneholder et soppmiddel for å drepe den eksisterende problem og forby fremtidig vekst. Fargen på tre deretter aldre til en tan eller lys brun. Et insektmiddel i formelen kan også forby tre-kjedelig bugs fra infesting hytta utvendig. Disse løsningene kan bli børstet på de utvendige logger på noe punkt, men power-vaske hytta først ville bli anbefalt å fjerne løs skitt og sopp.

Wood Flekker

Tømmerhytter er vanligvis igjen i en "naturlig" farge, som kan oppnås og beskyttet ved bruk av enten en pigmentert beis eller en vannavstøtende klart flekken. Den tidligere kvartaler solskader fra ultrafiolett (UV) stråler. På grunn av deres kjemiske sammensetning, disse stoffene ikke blemme eller skall, som i tilfelle av maling eller lakk, som gir bedre beskyttelse og mindre vedlikehold.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com