Tradisjonelle himmelsenger

February 11

Tradisjonelle himmelsenger


Tradisjonelle himmelsenger jobbe i både store og små soverom samt de i mellom rom eller disse rommene med uvanlige former. Imidlertid vil disse sengene være det sentrale punktet i et rom så sikre resten av rommet er ganske ryddig og med minimal dekor eller noen tilbehør. Dette gjelder spesielt hvis tradisjonell himmelseng har drapert eller gardiner som omgir den.

Historie og interessante fakta

Disse senger ble opprinnelig laget i middelalderen for royalty. Gjennom tid sengene innrettet til andre formål i hele verden. I den amerikanske deep south, himmelsenger ble populær som tillegg av tekstiler til sengen holdt varmen i sjakk i løpet av natten. Tradisjonelle himmelsenger kommer i et utvalg av stilarter fra svært laget senger til Shaker stil antikviteter.

materialer

Tradisjonelle himmelsenger er laget av tre. Typen av tre og farge beis eller fargen av veden kan variere, men vanligvis er det en mørkere farge. Lønn, bjørk og eik er vanlige treslag som brukes i tradisjonelle himmelsenger. Tradisjonelle himmelsenger kan også bli funnet i messing. Antikke messing himmelsenger kan bli hentet i antikke og vintage butikker.

Bedding

Silky, luksuriøst sengetøy fungerer godt med en tradisjonell himmelseng, men det gjør en enkel lappeteppe. Legg billedvev gardiner til sidene, samt foran og bak på sengen for en elegant eller praktisk kabinett. Hvis du bor i et varmt klima, vil gardinene holde ut den varme morgensolen.

møbler

En himmelseng er helt klart det sentrale punktet i en plass, gitt sin størrelse og høy høyde, så hold andre møbler i rommet enkelt. Legg en tradisjonell tre eller messing-trimmet sett seng sidetabeller samt vanlig tepper og en mindre stol. Hold dresser og garderobe enkelt og få mest mulig ut av høyden av disse elementene også. Du kan ha en høy kommode og garderobe og ikke trekke bort fra høyden på tradisjonell himmelseng.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com