Hvordan omgå en garasjeport sensor

February 12

Hvordan omgå en garasjeport sensor


Garasjeporten er den største bevegelige objekt i ditt hjem. På grunn av dette, garasjeportåpnere har flere innebygde sikkerhetsmekanismer dem. En av disse er den foto øye sensor som ble føderalt mandat i januar 1993. Alle åpnere produsert etter denne datoen er pålagt ved føderal lov til å ha foto øye sensorer. Når sensorene svikter eller blir ødelagt, vil garasjeportåpneren ikke lukke døren. For å lukke en dør med defekte sensorer krever utenom garasje dør sensorer. Defekte sensorer krever erstatning så snart som mulig.

Bruksanvisning

1 Trykk portåpneren vegg-knappen til å åpne garasjeporten. Den sikreste måten å omgå en garasjeport sensor er å koble garasjeporten fra åpneren.

2 Trekk nødåpningssnoren å koble garasjeporten fra åpneren. Den nødåpningssnoren festes til en fjær lås på døren tralle. Trekke ned på ledningen løsner døren vogn fra åpneren vogn.

3 Betjene garasjeporten manuelt. Ring en servicetekniker for å reparere eller erstatte PhotoEye sensorer.

4 Hvis du trenger å sikre døren ned før reparasjoner er gjort til photoeyes, koble garasjeporten til åpneren. De fleste garasjeporter har ikke manuelle låser når de drives av en døråpner. åpne manuelt døren før trallen engasjerer åpneren vogn.

5 Gå åpneren knappen stasjon på veggen. Trykk og hold inne knappen helt til døren lukkes til gulvet. Slipp døren knappen først etter at døren helt lukkes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com