Hvordan lage din egen Patio Sun Shade Markise

August 27

Hvordan lage din egen Patio Sun Shade Markise


Hvis du liker din gårdsplass, men synes det er for varmt å bruke til tider, vurdere å installere en patio solseil fortelt. Designet for å blokkere ut stråler, vil en skygge markise over terrassen sette din utendørs levende plass tilbake i aksjon. En markise plan kan være grei, men gir god skygge og være et attraktivt tillegg til eventuelle terrassen. Selv om dette 8-by-8-fots markise går over en eksisterende terrasse eller dekk, kan det lett bli plassert frittstående hvor som helst i din hage.

Bruksanvisning

1 posisjon planters på de fire hjørnene av din gårdsplass eller dekk, 8 fot fra hverandre. Sjekk målingene ved å måle på hver diagonal og side til side.

2 Hell en halv pose med betong i en trillebår. Tilsett vann til betongen litt om gangen til det er konsistensen av peanøttsmør.

3 Spør en assistent til å holde en 9-fot 4-by-4-tommers hjørnestolpe jevn inne en planter boksen mens du helle 10 inches av betong inn i boksen. Sjekk for å være sikker på at innlegget er nivå. Gjenta denne prosessen til å installere de tre andre hjørnestolpene. La betongen tørke grundig.

4 Mål avstanden fra en utenforstående post til en motsatt utenfor stolpen. Skjær fire sidebar stykker av 2-by-4-tommers trelast denne målingen.

5 Sett inn sidepanelet i flukt med toppen av innlegget og på utsiden. Bruk utvendige treskruer i hvert hjørne for å sikre sidepanelet på plass.

6 Plasser en 8-by-8-fots skygge klut på et flatt underlag.

7 Lag et merke hver 12 inches, 1/2 tommers fra hemmed kanten, rundt stoffet ved hjelp av et stoff penn. Dette vil være guide for grommet installasjon.

8 Plasser en skrap tre blokk under skyggen klut og plassere et hull kutter på toppen av stoffet mark. Pound hullet kutter fast med en hammer før det skaper et hull.

9 Plasser tetningen og skiven rundt hullet og hammer på plass.

10 Fest en 12-tommers stykke nylon ledningen til hver grommet hull.

11 Installer åtte øyebolter 12 inches hverandre på utsiden av hver sidebar 1/2 tomme fra toppen. Lag et hull med en drill for enklere installasjon.

12 Spør en assistent til å hjelpe deg å plassere skyggen stoffet over rammen. Bind nylon ledningen til øyebolter.

13 Fyll hver planter boks med en tomme av knust grus. Plasser plantejord på toppen av grusen. Plant fargerike årlige blomster i hver boks.

Hint

  • Maling eller beis treramme før du installerer skyggen klut for en ferdig utseende.
  • Vær forsiktig når du bruker elektroverktøy.
  • Fjern skyggen klut i vintermånedene eller under tunge stormer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com