Produkter for Wood Møbler Refinishing

October 6

Produkter for Wood Møbler Refinishing


Lakkering av tremøbler gjenoppretter den naturlige skjønnheten i treverket, og forlenger levetiden på møblene og lagre hus bekostning av å kjøpe nye. Før lakkering, avgjøre om møblene er konstruert med hard eller med trefiner. Finer er veldig tynn og vanskelig å Refinish, men hard svarer godt til standard lakkeringsteknikker.

Tre Strippere

Tre strippere er kjemiske produkter som fjerner mål fra tre. Lim strippere fungere godt på flate treflater; bruk flytende strippere på intrikate eller utskårne overflater. Vær forsiktig når du stripping tre, som arbeider i et godt ventilert område og iført hansker og vernebriller. Kjemikalier i tre strippere kan være brannfarlig, så aldri jobbe i nærheten av åpen ild.

Sanders

Stålull glatter trefinér uten sliping gjennom det tynne laget av tre. Sandpapir brukes vanligvis til sliping hard hånd. Vibrerende og etterbehandling Sanders er elektriske alternativer som fungerer godt på løvtre. Slipe gjøre jobben raskere, men kan ikke komme inn i små områder som krever håndsliping. Uansett hvilket verktøy du bruker, alltid sand med korn av tre.

Wood Klimaanlegg

Myke, porøse skogen ofte tar flekken ujevnt. Tre balsam trenge tre og klargjøre den for jevnere farging. Absorberende tresorter som furu, bjørk og lønn er kandidater for trebehandling. Alle skogen kan dra nytte av et tre conditioner hvis du skal bruke en vannbasert beis.

Tre Tonere

Tre tonere gjenopprette treets naturlige farge og fjerne mørk misfarging. Oksalsyre er en vanlig ingrediens i tre toner, og bør aldri kombineres med andre kjemikalier. Bruk tre toner etter stripping og før farging tre.

Selfangere og fyllstoff

Selfangere brukes under farging for å redusere mengden av beis som absorberes av veden. Slipe selfangere forsegle porøse tre for å tillate enklere sliping. På hardere skogen, er forsegling ofte unødvendig. Tre fyllstoff fylle ut korn av tre, noe som gjør en glattere, jevnere overflate for farging. Dette er et rent kosmetisk valg; noen mennesker foretrekker korn å være ubesatt.

flekker

Flekker kan være pigmentert olje, gjennomtrengende olje eller vannbasert. Pigmentert oljebeis er ugjennomsiktig, skjule korn av veden. Det er lett å påføre og er et populært valg for porøse skogen. Gjennomtrengende olje flekk trenger inn i treets overflate og gjør det mulig for kornet å vise gjennom. Det er oftest brukt på finkornede hardtre. Vannbasert beis er ganske gjennomsiktig, og bør bare brukes på nytt treverk, aldri på refinished tre.

lakker

Lakker er klare toppstrøk påføres over flekker og nyanser. De er generelt harpiksbasert og komme i sateng og gloss finish. Varnish beskytter treverket mot skader fra søl, flekker og daglig bruk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com