Beste produkter for rengjøring Høy trafikk teppe områder

September 8

Beste produkter for rengjøring Høy trafikk teppe områder


Når det kommer til områder med stor trafikk, kan tepper få skitne rask, med mindre du ta noen forebyggende tiltak og regelmessig rengjøre dem. Forhindre skitt fra å bygge opp er den beste måten å forhindre teppe flekker skjer som et resultat av høy trafikk. Også, hvis du vet at det vil være mange mennesker som går på tepper, velge en farge som vil skjule skitt godt. Hvit vil vise all skitt og flekker levende.

Solutions

Vær forsiktig når du bruker en løsning for å få øye på ren teppet, som røyk og væske kan være farlig. Bruk løsningen på en liten del først for å sikre at det ikke vil skade teppet. I henhold til Vaktmester Products Prevention Project, mange rengjøringsmidler inneholder fluss-syre eller tetrachlorine, noe som bør unngås. For å gjøre en løsning for rask flekk rengjøring, bruk oppvaskmiddel eller en blanding av eddik og vann. Eddik vil ta lukten bort hvis noe har sølt på teppet.

støvsugere

Støvsug teppet regelmessig, og selv daglig hvis det er så mye trafikk. Den beste vakuum for vil avhenge av hvilken type av trafikk man opplever. For eksempel, hvis du har dyr, vil du ønsker å få noe som Dyson DC 17 Animal Cyclone fordi den er designet for å få alle dyrehår og smuss fra teppet ditt. Dyson DC25 Ball Alle gulv kan brukes på både teppe og tregulv hvis du vil ha noe som fungerer for begge. Eller, hvis du vil ha et vakuum som er ganske billig og renser et stort område, og som vil vare lenge, gå med Hoover U5507-900 Elite Auto Rewind, som er priset til rundt $ 70 (per 2010).

dampvaskere

Steam rengjøringsmidler dypt rense teppet og spare penger (i forhold til profesjonelle renholdere). For en damp renere som fungerer som et vakuum, får en Bissel 2080 Hurtig Steamer Strøm Brush. Dette ikke bare damper, men fungerer som et vakuum, så vel. De Bissel Pro Heat 2x Friske Hjem Deep Cleaner damper, renser og suger vannet opp igjen slik at teppet tørker raskere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com