Hvordan holde en Aboveground Pool Varmere

October 15

Hvordan holde en Aboveground Pool Varmere


Over bakken bassenger er et billigere alternativ enn inground basseng, og de vanligvis tar mindre plass og kan tas ned etter hver sesong hvis du foretrekker det. Men en ulempe å ha en aboveground Svømmebassenget er at luften kjøles vannet fra toppen og sidene av bassenget. Dette kan gjøre vannet litt for kaldt for komfort. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å bidra til å holde vannet i aboveground pool varmere.

Bruksanvisning

1 Installer en pool varmeapparatet til din aboveground pool. Energieffektive alternativer er tilgjengelige for å hjelpe deg å spare penger, men dette er uten tvil det dyreste alternativet for å holde bassenget varmere.

2 Bruk ugjennomsiktig pool dekker på aboveground pool. Opaque deksler gjøre en bedre jobb med å holde vannet varmt enn gjennomsiktige eller klart dekker, ifølge US Department of Energy.

3 Plasser en solenergi dekke over din aboveground pool under varme timer på dagen når du ikke bruker bassenget. En solenergi dekke feller solens varme i bassenget vann og holder det fint og varmt

4 Dekk over bakken svømmebassenget om natten enten med en solar cover eller en standard overbygg. Dette vil holde varme temperaturen som ble nådd i løpet av dagen i hele natt. Det bidrar også til å holde ut kald luft, som ellers vil senke temperaturen i bassenget.

Hint

  • Isolert pool dekker gjør en god jobb med å holde varm luft inn og kjølig luft ut av over bakken bassenger, ifølge US Department of Energy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com