Hvordan koble en enkel serie Circuit

August 25

Hvordan koble en enkel serie Circuit


En enkel serie krets er en krets hvor det er bare en bane for strøm til å reise fra kilden, gjennom lasten og tilbake til kilden. Kablingen av et bord eller gulvlampe er et perfekt eksempel på en enkel serie krets. Den nåværende forlater veggkontakten, strømkilden, gjennom ledningen til bryteren, fra bryteren til pære, lasten og deretter tilbake til mottaket. En veggbryter-kontrollerte enkelt takmontert armatur er et annet eksempel på en enkel serie krets.

Bruksanvisning

1 Slå av kretsbryteren av og, hvis mulig, låse servicepanelet tett slik at ingen ved et uhell kan slå bryteren på mens du arbeider på krets.

2 Splice de to nøytrale ledere (hvite ledninger) sammen med enheten / bryterboks. Å gjøre en solid elektrisk spleise tar praksis. Begynn med stripping ¾ inches av isolasjon fra hver leder. Hold de avisolerte endene side-by-side og vri dem tett sammen i klokkens retning ved hjelp av linjespiller er tang / elektriker tang. Skru deretter en wire mutter over skjøten. Inspiser spleise for å sørge for at ingen bart kobber viser utsiden av ledningen mutter. Fjern ledningen mutter og trim skjøten tilbake hvis det er noen blanke kobber viser. Når du er fornøyd med skjøten, feste ledningen mutteren til ledningen ved å pakke et par svinger av elektrisk tape rundt dem.

3 Lag en treveis pigtail spleise med de andre to nakne jordingslederne i boksen ved hjelp av en 6-tommers lengde på nakne kobberleder. Gjør dette skjøte akkurat som du gjorde den nøytrale lederen spleise, bortsett fra i dette tilfelle du ikke er bekymret for uisolerte ledningen viser, og du trenger ikke å tape den ferdige skjøten.

4 Strip ¾ inches av isolasjon fra slutten av de to svarte ledningene i boksen til enheten og danne en løkke i endene av strippet lederne bruker needlenose tang. Danne en løkke i enden av nakne pigtail.

5 Koble den sorte ledningen fra panelet tjenesten til bunnen messing-farget skru på bryteren. Legg løkken rundt skruen med urviseren og stramme skruen uten over-innstramming. Koble den sorte ledningen frakte strømmen til lampen til toppen messing skruen i en lignende måte.

6 Koble den nakne jordleder til den grønne oktogonen-formet skruen på bryteren. Når alle ledningene er festet til bryterterminalene, vikle et par lag med elektriske tape over dem for en ekstra grad av beskyttelse. Fest bryteren i boksen.

7 Splice de hvite og svarte ledere til de hvite og svarte ligaen ledninger på belysning uttaksboksen.

8 Splice ligaen jordleder til systemet jordleder og sikre ligaen til uttaksboksen.

9 Slå strømbryteren på og slå på nytt lys.

Hint

  • Et enkelt lys styres av et enkelt bytte er en enkel serie krets, men hvis du legger mer lysarmaturer til samme krets, blir kretsen en serie-parallell krets.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com