Vegetabilske planter med gule blader

July 15

Grønnsaker med gulnede blader kan indikere at hagen din har blitt infisert med bladlus. Bladlus er nærings suger planteskadegjørere som kan skade bladene og forårsake en rekke problemer. Fordi disse skadedyr kan produsere opp til 80 avkom i en uke, det virket som en gruvearbeider angrep en dag kan bli til en stor insekt angrep i løpet av noen få uker.

bladlus

Bladlus er soft-bodied insekter som lever i tette grupper, ifølge University of California. Disse insektene kan være grønn, brun, svart, gul eller rød. De fleste bladlus er vingeløse til sine befolkninger skyte i været i høst eller våren når de er i stand til å avle vinger avkom. Winged avkom er produsert slik at bladlus å reise til mindre overfylte plante forhold. Egg kan overvintre på nærliggende stauder. Klekking begynner når været varmes opp i løpet av våren.

Skader

Bladlus suge opp næringsstoffer fra stengler og blader. Deres skader forårsaker bladene til gul, curl eller falle av. En redusert krone vegetabilsk plante kan lide av solbrenthet. I tillegg kan bladlus overføre virale sykdommer i grønnsakplanter. Grønnsaker som bønner, melon, gresskar, rødbeter, chard og poteter har bladlus overførbare sykdommer forbundet med dem. Faktisk spiser salat roten bladlus salat røtter og kan føre til at avlingen til å dø ut.

Behandling

Spray dine grønnsaker planter med et insekt såpe. Insekt såpe kan være et effektivt alternativ til å bruke sterke plantevernmidler kjemikalier. Påfør insekt såpe på en dag hvor lufttemperaturen er under 90 grader Fahrenheit. Unngå sprøyting vann stresset vegetabilsk plante med såpe. Spray såpe på toppen av anlegget og under bladene. Såpe vil bare være effektiv for en dag, så du må kanskje gjenta insekt såpe applikasjoner.

Forebygging

Hindre en høy bladlus befolkningen ved å bruke aluminium mulch til grønnsakshagen. Aluminum mulch frastøter bladlus fra området og reduserer forekomsten av bladlus-overførbare sykdommer til grønnsakshagen. Å spre aluminium mulch, størrelsen på plantene dine skjære hull i en ensidig aluminium belagt bygging papir. Spre skitt over kantene av papiret eller sikre papiret med landskapsnålene. Fjern mulch for å hindre brenning planter i løpet av sommeren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com