Hvordan lage Plywood Hurricane Shutters

May 14

Hvis du bor i en del av landet som opplever hyppige kraftig vind og orkaner, trenger du orkan skodder på ditt hjem. De beste er enkel å installere, rimelig og gir beskyttelse mot vinden. Plywood orkan skodder møte alle tre av disse kriteriene. Kryssfiner orkan skodder kan enten være permanent eller midlertidig; du kan lagre midlertidige skodder til du trenger dem, og deretter raskt feste dem til huset. Plywood skodder tilby betydelig vekt for å beskytte vinduer og dører av flygende objekter.

Bruksanvisning

1 Mål vindusåpningen. Ikke anta at det er firkantet. Lag en mal av hvert hjørne for å bidra til å få en tett passform i hjørnene, hvis det er nødvendig.

2 Skjær 5/8 tommers utvendig-grade kryssfiner til eksakte mål vindusåpningen, ved hjelp av en sirkelsag. Hvis du lager flere skodder, skrive hvilket vindu de passer på tre. Etikett som skogbrynet er opp, så vel.

3 Fest fat bolter til midtpunktet på hver side av kryssfiner panel. Bruk skruene som kommer i tønnen bolt monteringspakke. Space fat bolt 18 inches hverandre på større paneler.

4 Fest et håndtak til sentrum av større orkan skodder for å gjøre dem lettere å håndtere. Bruk skruene som følger med håndtakene.

5 Drill fire små hull i midten av kryssfiner panelet for å avlaste presset på dem under en storm.

6 Hold kryssfiner på plass i vinduet. Merk plasseringen av der du trenger for å feste fat bolt mottakere i vinduskarmen. Bor pilothull i vinduskarmen i stedet du merket. Fest fat bolt mottaker, med skruer fra pakken.

7 Fest kryssfiner skodder til vindusåpningen å sjekke passform.

8 lakk eller maling skodder med to strøk for å gjøre dem vanntette. Overfør eventuelle markeringer til topcoat av maling eller lakk. Oppbevar de ferdige skodder i et tørt område for å hindre fordreining.

Hint

  • Før du investerer i kryssfiner skodder, sjekk med din lokale byggeforskrifter for å se om de oppfyller lokale retningslinjer.
  • Disse retningene fungerer best når vinduene er innsatt minst 2 inches fra ytterveggen. Hvis du monterer skodder helt på ytterveggen, kan vinden fange dem og trekke dem av.
  • Hvis orkan lukkeren installasjonen må være utenfor vinduskarmen, bruke bolter i stedet. Forankre mottakere på huset minst 1 ¾ inches dyp.
  • Hvis du ikke kan håndtere vekten av skodder, bruke et annet alternativ for å beskytte deg og ditt hjem under en orkan.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com